Albirea dintilor - lampa de albire Beyond

Albirea dintilor - lampa de albire Beyond

albirea dentara craiova Vizualizari:  966

Albirea dintilor


Albirea actioneaza numai pe dintii naturali, astfel daca pacientul are obturatii sau lucrari protetice acestea isi vor pastra culoarea.


In cazul acestei proceduri, produsul de albire se aplica direct pe dinti. El este activat cu ajutorul unei surse de caldura, de lumina sau de laser. Lumina si/sau caldura accelereaza efectul de albire. Rezutatele se pot observa in maximum 60 de minute de la efectuarea tratamentului.


Sistemele traditionale pentru albirea dintilor incorporeaza o sursa de caldura pentru a accelera procesul de oxidare. Dezavantajele acestei metode de tratament sunt simptomele adverse, incluzand mancarime si iritare a pielii, iritarea gingiilor, arsuri usoare si expunere la radiatii ultraviolete.


Lampile de albire laser de la Beyond sunt construite pentru a evita aceste probleme.Lumina ultravioleta periculoasa este complet indepartata prin sistemul de filtrare al lampilor de albire Beyond, ramanand doar o raza concetrata de lumina rece in spectru albastru. Aceasta patrunde adanc in dinti, permitand oxidarea fara riscuri sau efecte secundare. Albirea dintilor este astfel sigura.


Efectele de albire obtinute cu lampa de albire Beyond dureaza intre 6 luni-2 ani, in functie de igiena pastrata.


Unii oameni vor experimenta sensibilitate dentara dupa tratamentul de albire a dintilor. Aceasta este o reactie normala si dispare complet dupa aproximativ 24 de ore, cand dentina isi revine complet. Majoritatea oamenilor nu vor simti sensibilitate mai mult de cateva ore.


24 de ore dupa albire pacientilor li se recomanda sa respecte cu strictete cateva reguli de baza: sa evite produsele bazate pe tutun si cafea, produsele prea reci si prea calde, bauturile acidulate si mancarurile colorate.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Dr. Cristian Nicolae

Adresa:  Strada Dezrobirii nr. 67A

Localitate:  Craiova

Telefon/fax:

Website:  http://www.crinident.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist


Banner


 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!