Implantul dentar- cel mai simplu

Implantul dentar- cel mai simplu

cel mai simplu implant dentar 2015-07-16, Vizualizari:  1747

Implantul dentar- O abordare mai naturala

 

Implantul este un dispozitiv de forma radacinii dentare, prevazut cu spire si confectionat din titan medical pur, care se comporta identic cu structura radacinii unui dinte natural, formand o radacina artificiala. Implantul dentar este introdus pe cale chirurgicala in osul maxilarului, acolo unde lipsesc dinti. Aceste radacini artificiale se comporta ca inlocuitori perfecti ai radacinii dentare, asigurand pacientului "a treia dentitie". Dupa ce osul a crescut in jurul si pe suprafata implantului/implanturilor, pe acestea se pot fixa fie o coroana singulara, mai multe coroane (individuale sau solidarizate) punti sau dupa caz, proteze. Implanturile dentare sunt foarte durabile si pot rezista, ingrijite corespunzator chiar toata viata. Acestea necesita intretinere fel ca si dintii naturali. Aceasta include periaj, folosirea atei dentare si a apelor de gura, precum si verificari si igienizari profesionale regulate la medic. Implanturile dentare pot inlocui unul, mai multi sau chiar toti dintii pierduti. Titanul medical pur este folosit in fabricarea acestora, datorita biocompatibilitatii sale perfecte cu tesuturile din cavitatea orala.

Fara durere, inflamatie sau discomfort, tu iti vei recapata zambetul mult dorit!

Implantul dentar este inovatia foarte dezvoltata in ultimele doua decenii, oferind posibilitatea pacientilor cu unul sau mai multi dinti lipsa sa-si recapete functiile pierdute in proportie de 95%.

 

Echipa noastra de medici specialisti realizeaza cu succes operatii de implant dentar  cu implante de origine nemteasca, de foarta inalta calitate si perfect concepute pentru a se integra si reda functionalitatea si aspectul identic cu cele ale dintelui natural pentru ca dumneavoastra sa va recastigati increderea totala in puterea zambetului frumos.


Programeaza-te acum la : 0745779500 si vino pentru un consult de specialitate GRATUIT!!!!

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Dr. Flavia Moldovan

Adresa:  P-ta Libertatii Nr.1

Localitate:  Gherla

Telefon/fax:

Website:  


Articole similare

  Sugestii, propuneri

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!