Obturatii (Plombe)

Obturatii (Plombe)

Obturatii (Plombe) 2011-05-27, Vizualizari:  2400

Obturatii dentare


Plombele dentare reprezinta cea mai comuna metoda de tratament, utilizata pe scara larga in stomatologia moderna. Plombele erau de obicei realizate din amalgam dentar, un compus care contine mercur metalic si care a fost utilizat pentru obturatii timp de mai multe decenii. Obturatiile din acest amalgam au un aspect metalic si pot da o tenta gri la dinte.

Dezvoltarea plombelor care au culoarea dintilor

Una dintre cele mai relevante evolutii in stomatologie a fost introducerea plombelor de culoarea dintelui, care pot avea exact aspectul unui dinte natural pentru a da o estetica de neegalat.

Nu trebuie sa mai acceptati amalgamul de pe dintii dumneavoastra.Odata cu aparitia compozitelor dentare, medicul poate folosi o intreaga paleta de nuante pentru a recrea variatiile naturale de culoare ale dintelui astfel incat sa se integreze perfect cu vecinii sai si sa puteti zambi si rade cu incredere.

Medicii din clinica noastra vor fi incantati sa va prezinte diferite metode de obturare, adaptate planului dumneavoastra de tratament si veti avea posibilitatea de a va alege plombele dentare pe care le doriti.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  DentaStil Clinica Stomatologica

Adresa:  B-dul Constantin Brancoveanu Nr. 13, Bl. B16, sc. 4, sector 4

Localitate:  Sector 4

Telefon/fax:

Website:  http://www.dentastil.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!