Diga dentara avantajele folosirii ei in tratamentul stomatologic

Diga dentara avantajele folosirii ei in tratamentul stomatologic

Diga dentara avantajele folosirii ei in tratamentul stomatologic 2017-01-25, Vizualizari:  1828
Pentru imbunatatirea tratamentului si confortul pacientului, utilizam DIGA dentara de fiecare data cand realizam un tratament.

 
AVANTAJE:

 1.Zona complet uscata, eliminand orice forma de contaminare cu fluidele orale,lucru esential pentru un tratament de success.

2.Permite folosirea antisepticelor puternice necesare dezinfectarii canalelor endodontice (în cazul neutilizarii sistemelor de izolare , concentratia substantelor este mai scazuta reprezentand o cauza a multiplelor infecții dentare).

 3.Siguranta maxima, eliminand riscul de ingerare accidentala a materialelor sau instrumentelor folosite in timpul manoperei stomatologice.

 4.Comoditate crescuta intrucat manopera nu interfera cu partile moi(obraji,limba)

 5.Scade durata de tratament.

 

 CUM SE APLICA:


 Sistemul este foarte usor de folosit: folia de cauciuc se fixeaza pe dintele (sau dintii) ce urmeaza a fi tratati cu ajutorul unor cleme si al unui cadru de plastic, dupa ce in prealabil a fost perforata cu un dispozitiv special.

 
In clinica Magic Elite Dent totul este la superlativ. Aparatura noua, performanta,de ultima generatie,echipa medicala competenta,ambient de exceptie. Este locul unde siguranta si confortul predomina!

 

ALEGETI Magic Elite Dent PENTRU CA MERITATI TOT CE E MAI BUN!

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Echipa Magic Elite Dent

Adresa:  Sos Chitilei, nr 114-116, sector 1, Bucuresti (repere Bucurestii Noi, Pajura, Jiului, Grivita)

Localitate:  Sector 1

Telefon/fax:

Website:  http://www.magicelitedent.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!