Cabinetul stomatologic la care va puteti adresa cu incredere pentru orice problema dentara

Cabinetul stomatologic la care va puteti adresa cu incredere pentru orice problema dentara

cabonet stomatologic colentina articol 2019-03-12, Vizualizari:  295

Asa spun statisticile si studiile medicale. Motivele sunt evidente: problemele dentare netratate pot duce la alte probleme de sanatate, mai grave si care, la prima vedere, nu au legatura directa cu igiena orala si sanatatea danturii. Pe termen lung, afectiunile netratate ale dintilor pot imbolnavi inima, rinichii si articulatiile. De asemenea, afectiunile influenteaza increderea in sine. Sanatatea si increderea in sine merg mana-n mana, de aceea este important sa nu neglijam aceste doua aspecte esentiale pentru calitatea vietii.
De indata ce observati semnele unei afectiuni, adresati-va la un cabinet stomatologic din  apropierea dumneavoastra. Daca locuiti in zona Colentina, va puteti adresa cu incredere pentru orice procedura la Dentarbre – un cabinet stomatologic in Sector 2 Colentina . Clinica ofera o gama larga de servicii stomatologice si oferte avantajoase la preturi accesibile.


Ce servicii ofera Dentarbre?

Dentarbre, clinica stomatologica din sector 2, acopera toata gama de servicii stomatologice, de la profilaxia dentara pana la chirurgia dentara. Va puteti adresa la noi pentru un control de rutina, pentru un periaj profesional sau detartraj in scopuri profilactice. Tot aici va puteti adresa cu incredere pentru efectuarea implanturilor dentare. Daca va preocupa aspectul estetic al dintilor, puteti corecta aspectele care va deranjeaza prin intermediul procedurilor de estetica dentara, fie ca este vorba de albire dentara sau de tratarea unei discromii. Va puteti adresa si pentru efectuarea tratamentelor parodontale in cazul in care suferiti de anumite afectiuni dentare si sistemice.


Oferte dentare generoase

De multe ori se intampla sa evitam efectuarea unui anumit tratament din cauza costului. Cel mai des apar dubiile atunci cand consideram ca acel tratament nu este chiar atat de urgent sau esential. De exemplu, ne intrebam: ”oare cat costa un aparat dentar?” si ne gandim ca procedura mai poate fi amanata.


Nu e cazul sa asteptati daca va adresati la Dentarbre. Dentarbre are o multime de oferte de care va puteti bucura, de exemplu:
oferta pentru implant dentar + bont protetic + coroana metalo-ceramica total fizionomica la pretul promotional de 1900 lei


Nu ezitati sa va adresati la medicul stomatolog in cazul in care apar simptomele unei afectiuni dentare. Cu cat mai repede va adresati, cu atat mai usor (si ieftin) va fi sa rezolvati problema. Sanatatea dentara afecteaza calitatea vietii, asa ca nu e un aspect care poate fi usor neglijat.
Sursa: https://comunicatdepresa.com/medicina/cabinetul-stomatologic-la-care-va-puteti-adresa-cu-incredere-pentru-orice-problema-dentara/

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Dentarbre Dental Clinic - cabinet stomatologic Bucuresti

Adresa:  Soseaua Colentina, nr. 16, Bl. A1, Complex Rose Garden, Sector 2, Zona Obor - Colentina - Doamna Ghica, Bucuresti, Romania

Localitate:  Sector 2

Telefon/fax:

Website:  https://www.dentarbre.com


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!