Microscopul Dentar Carl Zeiss in stomatologie

Microscopul Dentar Carl Zeiss in stomatologie

Imagine Microscopul Dentar Carl Zeiss in stomatologie 04 martie 2017, Vizualizari:  446

Cea mai moderna clinica dentara din Botosani, care rivalizeaza si estetic dar si ca dotari cu cele din Occident, a achizitionat un super aparat care va poate salva dintii. În 2016 peste tot în lume lucrarile la dinti se fac folosindu-se cele mai performante aparate, iar o clinica din Botosani este prima care intra într-un top exclusivist al calitatii


Dentastic, super-clinica deschisa de doi medici tineri care au preferat sa nu plece alaturi de valul de doctori peste hotare, a adus în Botosani cel mai performant aparat dentar care datorita preciziei poate salva dinti care pana acum erau sortiti extractiei.

Conceptul Clinicii Dentastic este de a fi o clinica dentara de top in randul clinicilor stomatologice, având dotarile în conformitate cu ultimele standarde ale U.E. In acest sens doctorii investesc permanent în aparatura stomatologica de ultima generatie si materiale de cea mai buna calitate.

Un aparat stomatologic de ultima generatie este Microscopul dentar OPMI pico de la Carl Zeiss.

„Dentastic este singura clinica din judet dotata cu acest aparat performant, microscopul dentar Carl Zeiss. Microscopul poate fi folosit în toate procedurile stomatologice, dar cel mai adesea este utilizat in endodontie pentru tratamentele de canal. Datorita magnificarii, doctorii pot salva dinti care în alte cabinete au fost propusi pentru extractie”, a declarat medicul Razvan Pelin, cel care a infiintat Dentastic  la Botosani.
De ce trebuiesc tratate toate canalele unui dinte si cum pot fi ele gasite ?
Potrivit medicului Razvan Pelin, toate canalele, indiferent de calibru, contin tesut pulpar. Daca acesta nu este indepartat, infectia poate persista, ceea ce duce la esecul tratamentului endodontic. Datorita dimensiunii reduse a acestora si a variatiei morfologice mari, identificarea tuturor canalelor prezente este o misiune dificila. Utilizarea microscopului operator în cadrul tratamentului endodontic facilitează această etapă clinica si creste semnificativ sansa de identificare a canalelor suplimentare.

Acesta a precizat ca tratamentul endodontic ( scoaterea nervului) clasic are o rata de reusita de 50-60%, în timp ce utilizarea microscopului asigura o rată de succes de peste 90%, eliminând numeroase riscuri. Endodontia clasica isi justifica multitudinea de esecuri prin faptul ca lipseste vizibilitatea, medicul bazandu-se exclusiv pe simtul tactil. Practic se lucreaza cu ochii din varful degetelor.

„Microscopul a venit in ajutorul medicilor aratand cat de adevarate sunt vorbele marelui medic specialist în endodontie prof. dr. S. Kim ” You can’t treat what you can’t see” ( ”Nu poti trata decat ceea ce vezi”). Acest aparat oferă siguranta, acuratete, confort, durata mai scazuta a tratamentului, beneficiind astfel de rezultate la nivel de excelenta, imposibil de realizat prin tehnologiile clasice”, a mentionat medicul stomatolog Razvan Pelin.

Cu adevarat impresionat este si faptul ca acest super-aparat poate fi manevrat doar dupa cursuri de perfectionare pentru utilizarea microscopului, deoarece toate manoperele sunt efectuate în oglinda. Nu se poate vizualiza direct din cauza pozitiei dintilor. Practic, toate miscarile medicului sunt inversate.


Multe din cazurile efectuate de catre doctori în clinica Dentastic le puteti urmari pe pagina oficiala de facebook - Clinica Stomatologica Dentastic .
Clinica Dentastic  se adreseaza pacientilor pretentiosi care doresc pe langa calitate siestetica.

Pentru programari puteti suna la numarul de telefon 0754808836, va puteti adresa direct la sediul din Bulevardul Mihai Eminescu 123, apartament 1, parter, la contact@dentastic.ro  si pe contul de Facebook al Clinicii Dentastic.


Autor:  Clinica Dentastic

Adresa:  Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 123, parter, ap. 1. Langa fosta fabrica de inghetata Iba.

Localitate:  Botosani

Telefon/fax:

Website:  


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Va recomandam
 

cazare litoral,cazare la munte Valid CSS!