Inamicii microscopici din apa

Inamicii microscopici din apa

Inamicii microscopici din apa 2009-09-09, Vizualizari:  2450
Circuitul apei în natură conduce la impurificarea acesteia, separat, dar de cele mai multe ori simultan, cu 3 categorii de agenți contaminanți:

Impuritățile mecanice


Impuritățile mecanice sunt vizibile cu ochiul liber sub forma unor suspensii în apă. Rugina din conducte, nisipul sau aluviunile sunt cel mai des prezente ca impurități mecanice în apă. Prezența lor în rețele duce la deteriorarea garniturilor, obiectelor sanitare, colmatează instalațiile și crește consumurile de energie.

În plus, prin încărcătura chimică ce o transportă, impuritățile mecanice pot reprezenta un risc major la adresa sănătății Dvs., precum se poate observa în tabelul alaturat.

Compușii chimici

Compușii chimici dizolvați în apă sunt de cele mai multe ori invizibili și provin din trecerea apei prin atmosferă, sol sau subsol.

În funcție de sursa de contaminare, efectele pot fi mai mult sau mai puțin grave asupra sănătății. Datorită circuitului apei în natură, sursa contaminării poate fi chiar și la mare distanță față de utilizator. Impactul lor asupra Dvs. este prezentat în tabelul alaturat.

Viruși și bacterii

Virușii și bacteriile prezente în apă pot avea efecte foarte grave asupra sănătății Dvs. Datorită circuitului apei în natură, sursa contaminării poate fi chiar și la mare distanță față de utilizator. Impactul lor asupra Dvs. este prezentat în tabelul alaturat.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  IQ WATER

Adresa:  Iasi

Localitate:  Iasi

Telefon/fax:

Website:  http://www.iqwater.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!