Denta 2017 - primavara

Denta 2017 - primavara

Imagine Denta 2017 - primavara

DENTA 
Expozitie internationala de produse si echipamente
pentru medicina si tehnica dentara –  editia de primavara 06 - 08 aprilie 2017

 Organizata cu succes inca din anul 1992, DENTA este un eveniment care se adreseaza producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orala si produse chimico-farmaceutice pentru medicina si tehnica dentara. Acest eveniment nu este doar o expozitie de produse si echipamente, ci ofera si posibilitatea de contractare si vanzare.

Prin organizarea unei noi editii, Romexpo isi propune sa creeze cadrul necesar dialogului de business, sa sprijine si sa promoveze mediul de afaceri din Romania, sustinand astfel companiile si politicile de dezvoltare ale acestora. Astfel, Romexpo va pune la dispozitia companiilor expozante un spatiu special creat pentru interactiune, contractare si vanzare si le va oferi posibilitatea de a organiza, in parteneriat, evenimente dedicate specialistilor.

DENTA se va organiza in aceeasi perioada cu ROMMEDICA - Targul international de medicina si farmacie. Prin organizarea celor 2 manifestari cu tematica complementara, pavilioanele Romexpo se vor transforma, timp de 3 zile, intr-un adevarat centru al specialistilor din medicina. Inregistrare

Ne puteti contacta la urmatoarele date de contact: BAR MARCEL Telefon: 0729 497 741 Email: marcel.bar@romexpo.ro

Twitter Google+ LinkedIn


  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 

cazare litoral,cazare la munte Valid CSS!