Inhalosedarea

Inhalosedarea

Inhalosedarea 2016-06-13, Vizualizari:  1236

Inhalosedarea a fost conceputa pentru a linisti. Este folosita mai ales in randul copiilor (in SUA 90% dintre medicii care lucreaza cu copii, folosesc inhalosedarea) si chiar a femeilor insarcinate (doar in trimestrul al doilea de sarcina), dar si pentru pacientii pe care frica ii tine departe de stomatolog.

Inhalosedarea reprezinta o sedare constienta, ce consta in inhalarea unui amestec de protoxid de azot si oxigen. Protoxidul de azot reprezinta cea mai sigura metoda folosita in tratamentul stomatologic. Aceasta metoda de sedare poate fi aplicata si pacientilor cu afectiuni cardiace (hipertensiune arteriala, angina sau chiar celor care au suferit un atac de cord) spre deosebire de anestezia generala unde aceste afectiuni reprezinta contraindicatii.


Practic, pacientului ii este redus nivelul de constienta, dar isi pastreaza capacitatea de a colabora cu medicul curant. Dupa terminarea tratamentului. pacientul este perfect constient, gazele sunt eliminate in totalitate din organism. Iar pentru ca nu este nevoie de o perioada pentru recuperare, isi poate conduce singur masina la plecarea din clinica.
Haideti sa vedeti cum medicul stomatolog poate deveni un prieten!

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Cristian Stefan

Adresa:  1. Stephanie's Dental Clinic Domenii (Bl.Ion Mihalache, langa Piata Domenii),Sector 1 - NON STOP 2. Stephanie's Dental Clinic Grigorescu(langa statia de metrou Nicolae Grigorescu),Sector 3 - NON STOP 3. Stephanie's Dental Clinic Brancoveanu (langa statia de metrou Constantin Brancoveanu),Sector 4 - NON STOP 4. Stephanie's Dental Clinic Afi Palace Cotroceni (langa mall Afi Palace),Sector 6 - NON

Localitate:  Sector 6

Telefon/fax:

Website:  http://www.mediculstomatolog.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!