Dantura fixa intr-o zi - alternativa protezelor dentare

Dantura fixa intr-o zi - alternativa protezelor dentare

dantura-fixa-lucrare-provizorie 2019-10-01, Vizualizari:  829

Pierderea totala a dintilor poate avea un impact major asupra aspectului fizic, increderii in sine, a hranirii și asupra intregului organism. Lipsa dintilor duce la scaderea densitatii oaselor maxilare si la pierderea fortei muschilor fetei. Protezele dentare pot fi o solutie pentru aceasta problema, insa o solutie de compromis prin dezavantajele pe care prezinta. Tehnica ”Fast & fixed – implanturi si lucrare provizorie fixa in 24 de ore” reprezinta insa solutia ideala pentru pacientii care experimenteaza edentatia totala.


Spre deosebire de protezele obisnuite, care pot fi scoase si necesita constant adeziv pentru a putea fi purtate, tehnica Fast & Fixed ofera o alternativa fixa - lucrari protetice insurubate pe implanturi dentare. Aceste lucrari arata exact ca dintii naturali si asemenea acestora necesita periere si igienizare zilnica. Lucrarile sunt confortabile si nu impiedica vorbirea sau hranirea. Astfel, va veti putea bucura din nou de alimentele preferate fara a va teme.


Prima consultatie presupune efectuarea unei radiografii panoramice sau computer-tomograf (dupa caz) pentru stabilirea planului de tratament. Astfel medicul implantolog poate stabili calitatea osului si pozitia nervilor si sinusurilor.


Interventia se efectueaza sub anestezie locala, dar in unele cazuri poate fi utilizata si sedarea. Daca este necesar, se fac eventuale extractii dentare in aceeasi sedinta. Se introduc implanturile in os si daca este cazul, se realizeaza aditii osoase si se remodeleaza gingia. Inserarea implanturilor dureaza aproximativ 2 ore pentru fiecare arcada in parte (6 implanturi la maxilar si/sau 4 implanturi la mandibula). La 24h de la inserarea implanturilor se ataseaza lucrarea provizorie fixa. Dupa vindecarea si osteointegrarea implanturilor, lucrarile provizorii sunt inlocuite cu lucrarile dentare definitive.


Aflati mai multe despre reabilitarea totala a danturii in 24h aici 


Pierderea dintilor nu trebuie sa reprezinte sfarsitul zambetului. Programati o consultatie la medicul specialist chirurgie orala & implantologie si aflati despre solutiile de reabilitare rapida a danturii.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Dr. Anca Rusu

Adresa:  Str. Maria Rosetti Nr. 26A, Sector 2, Bucuresti 020487, Romania Mijloace de transport in comun Tramvai: 5, 16 (Statia Maria Rosetti) Autobuz: 605 (Statia Maria Rosetti) Metrou: Universitate (14 min), Piata Romana (16 min)

Localitate:  Sector 2

Telefon/fax:

Website:  http://www.dentalpremier.ro/


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!