Saboti medicali Leon cu insertie de gel

Saboti medicali Leon cu insertie de gel

Saboti medicali Leon cu insertie de gel 2017-03-23, Vizualizari:  1072

 Sabotii medicali Leon  sunt  confectionati din piele naturala 100% interior-exterior, talpa interioara  pe intreaga suprafata prezinta insertie cu strat de gel sau burete cu memorie sunt anatomici si ergonomici  asigurand un mers usor si confortabil pentru posesor, lucru benefic  pentru  persoanele care isi desfasoara activitatea  zilnica stand mult timp in picioare.

Talpa este din cauciuc de culoare alb sau crem  flexibil si rezistent. Magazinul nostru va  prezinta  o varietate  de modele atat de dama cat si pentru barbati, linia de design este deosebit de eleganta, manopera  de inalta calitate.

Incaltamintea medicala  specializata  marca Leon reprezinta un brand  consacrat pe piata de profil  Brand-ul Leon aduce nou fata de Scholl si Berkemann mai multa calitate, mai multa eleganta  la preturi fara concurenta.

Convinge-te acum singur accesand oferta noastra  disponibila si on-line la : http://www.crismed-shop.ro/.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Ulmeanu Cristian

Adresa:  SC CRISMED CONFORT SRL J40/9408/2015, CUI 34836800 Bucuresti, Sector 5, CP.051874 email:crismedconfortsrl@yahoo.com

Localitate:  Sector 5

Telefon/fax:

Website:  http://www.crismed-shop.ro/


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!