Laserul dentar - Un nou site iti explica tot ce trebuie sa stii

Laserul dentar - Un nou site iti explica tot ce trebuie sa stii

Laserul dentar - Un nou site iti explica tot ce trebuie sa stii 2013-12-04, Vizualizari:  1617

Un nou site de prezentare dedicat laserelor soft-tissue (laser dioda) - cele mai cerute echipamente dentare in 2013, www.LaserulMeu.ro a fost lansat pentru a prezenta medicilor dentisti interesati toate aspectele importante in alegerea unui laser.

Veti gasi prezentarea specificatiilor tehnice, tipuri de tratament, cazuistica demonstrativa, sectiune de Q&A dedicata laserului dentar. Va stam la dispozitie prin sectiunea de contact pentru orice alte intrebari. A sosit momentul ca laserul stomatologic sa intre in lumina reflectoarelor - putere si precizie sub anestezie perfecta, timpi de tratament redusi si sectiuni explicative integrate direct in meniul aparatului: Laserele Litemedics va asigura tot ce aveti nevoie oentru a incepe sa tratati pacientii.

Intra acum pe www.LaserulMeu.ro si afla tot ce doresti despre primul tau laser dentar.
 Laserul Litemedics (980 nm unda de operare, 12 Watti puterea maxima) este un produs medical certificat pentru uzul in stomatologie.

Este un dispozitiv practic si usor de utilizat care va revolutiona rutina zilnica din cabinetul tau dentar. Ecranul tactil (touchscreen) asigura acces imediat la tratamentele presetate din fabrica, cu o arie de acoperire extinsa: Endodontie, Perio, Chirurgie (Low, High, Coagulare), Terapie (inclusiv Biostimulare), Albire dentara.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Eurocom - Lasere stomatologice

Adresa:  Str. Frunzisului nr.11, Cluj Napoca

Localitate:  Cluj-Napoca

Telefon/fax:

Website:  https://www.eurocomgroup.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!