Tratamentul paradontozei cu laser

Tratamentul paradontozei cu laser

Laser paradontoza Vizualizari:  385

Tratamentul paradontozei cu laser este o opțiune terapeutică modernă care poate fi folosită pentru a trata inflamația gingiilor și boala parodontală. Acest tratament se bazează pe utilizarea tehnologiei laser pentru a elimina bacteriile și a stimula vindecarea țesuturilor afectate. Este important de menționat că, în funcție de severitatea bolii parodontale, tratamentul cu laser poate fi utilizat în combinație cu alte metode terapeutice, cum ar fi periajul profesional, detartrajul sau chiar intervențiile chirurgicale periodontale.


Este esențial ca pacienții să continue să urmeze un program de igienă orală riguros acasă și să viziteze regulat medicul dentist pentru a menține rezultatele obținute în urma tratamentului cu laser și pentru a preveni recidiva bolii parodontale. Înainte de a opta pentru tratamentul cu laser, discutați cu medicul dentist pentru a afla mai multe despre opțiunile disponibile și pentru a determina cel mai potrivit plan de tratament în funcție de nevoile individuale.


 TRATAMENTUL PARADONTOZEI  1. Evaluarea inițială.      Medicul dentist evalueaza stadiul bolii parodontale și determina dacă tratamentul cu laser este potrivit pentru pacient.

  2. Eliminarea bacteriilor: Laserul este utilizat pentru a elimina bacteriile din gingii și din jurul dinților. Acest lucru ajută la reducerea inflamației și la prevenirea deteriorării ulterioare a țesuturilor

  3. Stimularea vindecării: Laserul poate fi folosit pentru a stimula circulația sângelui și vindecarea țesuturilor. Acest lucru poate ajuta la regenerarea țesuturilor gingivale și la fixarea mai strânsă a acestora de dinți.

  4. Reducerea sângerării și a inflamației: Tratamentul cu laser poate ajuta la reducerea sângerării gingiilor și a inflamației, ceea ce poate duce la o scădere a simptomelor neplăcute asociate cu paradontoza.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  dr. Popa Amelia Nicoleta

Adresa:  Strada Baba Novac, nr. 6, bloc T2, sc. D, apt 64

Localitate:  Sector 3

Telefon/fax:

Website:  https://eurodent-stomatologie.ro/


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist


Banner


 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!