AR Medica 2018

AR Medica 2018

Imagine AR Medica 2018

AR-MEDICA, cel mai asteptat eveniment medical din partea de vest a României, între 1 – 3 Noiembrie 2018, la EXPO Arad

 

Camera de Comerț, Industrie și Agricultur„ a județului Arad organizeaz„, în perioada 1 – 3 Noiembrie 2018, expozitia AR-MEDICA - la Expo Arad (str. C-lea Aurel Vlaicu, nr. 300).

Expozitia AR-MEDICA, aflata la cea de-a 25-a editie, este cel mai asteptat eveniment medical din partea de vest a României.

Evenimentul gazduieste doua sectiuni: Salon Beauty si Salon de Medicina Veterinara.

În cadrul evenimentului vor fi expuse: aparatur„, echipament și instrumentar medical, consumbile medicale, aparatur„ recuperatorie, aparatur„ de laborator, aparatura si instrumentar pentru medicina veterinar„, produse farmaceutice, produse cosmetice, de estetic„ si ingrijire corporala, precum și cele mai noi metode în materie de înfrumusețare, servicii medicale, IT medical, publicații de specialitate, servicii conexe.

De-a lungul timpului, expozitia AR-MEDICA a devenit unul dintre cele mai de succes evenimente pentru industria medical„. Participarea înregistrat„ in ultimii anii, precum și completarea domeniilor abordate cu salonul de medicin„ veterinar„ a transformat evenimentul AR-MEDICA, in singura manifestare din domeniul medical care reuneste toate sectoarele medicinei.

 

 

Pe toata perioada evenimentului vor avea loc conferinte stiintifice, pentru: medici stomatologi, medici specialisti, medici de familie, medici veterinari, farmacisti, asistenti medicali, tehnicieni dentari, conferinte creditate EMC si EPC, organizate in colaborare cu Colegiul Medicilor Stomatologi Arad, Colegiului Medicilor Arad, Colegiul Farmacistilor Arad, Colegiul Medicilor Veterinari Arad, Ordinului Asistentilor Medicali si Moaselor Filiala Arad, Ordinul Tehnicienilor Dentari Arad.

 

 Contact:

Ec. Simona Vacaru
Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad
Str. Closca, Nr. 5
310017 Arad
Email:  simona.vacaru@ccia-arad.ro
Mobil:   +40.730.188 290
Phone: +40.257.280 800
Fax:       +40.257.254 200

 

Twitter Google+ LinkedIn


  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!