Denta 2019 - primavara

Denta 2019 - primavara

Imagine Denta 2019 - primavara

DENTA I

Intre 11 si 13 aprilie 2019, la ROMEXPO, va avea loc o noua editie a Expozitiei internationale de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara – DENTA, cel mai reprezentativ eveniment de profil din Romania.

 

Pe parcursul editiei de primavara DENTA 2019, vizitatorilor specialitati li se vor prezenta echipamente si tehnologii noi, dezvoltate in domeniul medicinei si tehnicii dentare.

 

Publicul de profil va avea posibilitatea de a se informa si achizitiona: aparatura, echipamente, accesorii, materiale, produse de igiena orala si produse chimico-farmaceutice pentru medicina dentara, la preturi speciale, oferite doar pe parcursul expozitiei.

 

Diversitatea tematicii DENTA 2019 este data de progresul inregistrat in stomatologia româneasca si nevoile unei piete in continua crestere. Astfel, la ROMEXPO, pe perioada expozitiei, isi prezinta noutatile si ofertele speciale producatori, importatori si distribuitori de:

- cabinete de medicina dentara si de produse necesare acestora: echipamente, instrumentar, accesorii, materiale, produse chimico-farmaceutice;

- echipamente, instalatii, materiale, instrumentar pentru laboratoare de tehnica dentara;

- produse de igiena orala.

 

Organizator targ - Livia Leoveanu - 0758 837 734, livia.leoveanu@romexpo.ro

Informatii destinate presei - Oana Netbai - 0758 837 759, oana.netbai@romexpo.ro

Mai multe informatii despre eveniment pe:www.denta.ro

 

Twitter Google+ LinkedIn


  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!