DENTis editia a XIX-a, 15-18 martie 2018, Cluj-Napoca

DENTis editia a XIX-a, 15-18 martie 2018, Cluj-Napoca

Imagine DENTis  editia a XIX-a, 15-18 martie 2018, Cluj-Napoca

Congresul International pentru Studenti si Tineri Medici DENTis

Editia a XIX-a ● 15-18 martie 2018 ● Cluj-Napoca

 Congresul Internațional pentru Studenți și Tineri Medici DENTis 2018 este organizat de 19 ani de către Organizația Studenților Stomatologi din Cluj-Napoca, în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, devenind un eveniment de amploare pentru viața stomatologică clujeană. Ediția de anul acesta va avea loc în perioada 15-18 martie.

Congresul DENTis reprezintă un bun prilej de a stabili legături cu urmări benefice atât în plan  știintific, cât   și în plan social ș și profesional, prin abordarea unor aspecte de importanță maximă din viața stomatologică. Participarea din alte centre universitare ale țării a fost mereu bine reprezentată, iar feedback-ul acestui proiect a fost îmbunătățit de la o ediție la alta, atingând un caracter excelent în ultimii ani, crescând chiar și numărul participanților de peste granițele României.

Proiectul nostru le oferă studenților stomatologi  și tinerilor medici posibilitatea prezentării rezultatelor cercetărilor lor într-un cadru adecvat, facilitează întâlnirea studenților stomatologi din țară și străinătate, creează cadrul necesar prezentării noutăților în domeniu, participanții având șansa să cunoască mari personalități în domeniul Medicinii Dentare și prezintă cultura și civilizația zonei.

Activități:

·         Conferințe susținute de lectori atât din țară, cât și din străinătate, abordând teme atât de medicină dentară, cât și alte teme de maxim interes pentru viitorii sau actualii practicieni ai stomatologiei;

·         Sesiuni de prezentare a lucrărilor știintifice realizate de către studenți, în cadrul Congresului DENTis existând două secțiuni: preclinic și clinic, la finalul sesiunii realizându-se premierea celor mai bune lucrări;

·         Workshop-uri care abordează teme de actualitate, cursuri practice pentru aproundarea no’iunilor teoretice de importanță majoră în medicina dentară, metode noi de tratament, abordări de ultimă oră în tratarea diverselor patologii orale, etc.;

·         Program social și cultural, Congresul urmărind și crearea de conexiuni între participanții din diferitele centre universitare din țară și din străinătate, care vor putea duce la colaborări ulterioare.

Printre lectorii din acest an amintim: Dr. Peri Colino Gallardo (Spania), Dr. Henriette Lerner (Germania), Dr. Raj Ahlowalia (U.K.), Conf. Dr. Horațiu Rotaru (Cluj-Napoca), Dr. Sebastian Lupu (Iași), Dr. Bogdan Oprea (Sibiu), Dr. Bogdan Acatrinei (Constanța), Dr. Alexandru Rugină (Timișoara).

Web-site-ul Congresului DENTis http://dentis.osscluj.ro/

Persoane de contact:

Sebastian MATEI – 0740199145/dentis@osscluj.ro (Presedinte Congres DENTis 2018)

Mircea MANGHER – 0744555183/sectretariat@dentis@osscluj.ro (Secretar Congres DENTis 2018)

Andreea Radulescu – presedinte@osscluj.ro (Presedintele Organizatiei Studentilor Stomatologi Cluj)

 

Informații despre înscriere:

Poți lua parte la Congresul Internațional de Medicină Dentară pentru Studenți și Tineri medici DENTis în calitate de participant cu sau fără lucrare.

Participanții cu lucrare sunt acei studenți care, pe lângă faptul că asistă la prezentările din cadrul DENTis, își susțin lucrarea de cercetare în cadrul Sesiunii de Comunicări Științifice, ei luând parte la competiția din cadrul Congresului, lucrările fiind jurizate de către cadre didactice specializate, ulterior cele mai bune fiind premiate – existând două secțiuni: preclinic și clinic.

Participanții fără lucrare sunt studenții care nu susțin prezentări, ei doar asistă la prezentările din cadrul Congresului.

Indiferent daca ești participant cu sau fără lucrare te poți inscrie pentru worshop-urile din cadrul DENTis.

În această ediție a Congresului vom oferi posibilitatea de a alege între pachetele A, B, C pentru studenții non-UMF, pachetele D, C, E pentru studenții UMF Cluj care vor achita la reprezentantul OSS din an, iar pachetele F, G, H pentru medici. Studenții străini au posibilitatea de a participa la Congres prin alegerea pachetului I. Pachetele disponibile pentru participanții non-UMF Cluj, medicii și studenții străini pot fi achitate prin virament bancar în contul Organizației Studenților Stomatologi, menționat mai jos. Suma aferentă pachetului ales de către studenții străini va fi achitată în euro.

Ambele categorii de participanți vor beneficia de facilități în funție de pachetul ales. Mai multe informații despre înscrieri și pachetele puse la dispoziție le găsiți pe site-ul oficial al Congresului: http://dentis.osscluj.ro la secțiunea Informații Participare/Pachete.

Informații financiare - 

Contul destinat înscrierilor la Congres este:

Cont în RON: RO09 BUCU 6441 2767 2511 RO01

Cont în EUR: RO63 BUCU 6441 2767 2511 EU01
Adresa: Alpha Bank, Cluj-Napoca, jud. Cluj, Str. Memorandumului nr.1

Titular: Organizatia Studentilor Stomatologi 

Vă rugăm să vă scrieți și numele și prenumele la observații atunci când efectuați plata la bancă!

 

 

 

Twitter Google+ LinkedIn


  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!