Impresii DentistOnline, pareri, reviews

Impresii, pareri despre platforma DentistOnline

 • Filip Cristian CEORNOLET
  Membru din: 20 februarie 2008

  imagine Filip Cristian CEORNOLET

  Totul a inceput in 2007, aveam nevoie de o platforma profesionala de prezentare pe segment de piata, in domeniul stomatologiei moderne. La vremea respectiva piata oferea destul de putine variante pentru ceea ce ne propusesem.

  Eram presati si de timp pentru ca soseau din ce in ce mai multe produse care urmau sa fie promovate iar ... DentistOnline.ro a aparut exact la momentul potrivit.

  Colaborarea cu acest site s-a dovedit fructuoasa atat la nivel de indexare pe google cat si la volumul de comenzi care a urmat.

  Astazi, dupa aproape 8 ani, recomand cu incredere acest site si urez celor care sunt la inceput de drum mult succes!

 • dr. Daniel Iordachescu
  Membru din: 03 martie 2008

  imagine dr. Daniel Iordachescu

  In viziunea noastra, platforma de comunicare DentistOnline.ro este de un real suport in scopul de a comunica catre potentiali pacienti care doresc informatii de calitate inainte de a ajunge la medicul stomatolog specialist.

  Consideram ca prin felul in care este structurat site-ul, se poate ajunge la o imagine suficient de clara astfel incat oamenii sa poata lua o decizie corecta in alegerea clinicii/cabinetului potrivit.
  De asemenea, posibilitatea de a adauga continut de calitate prin fotografii, articole, video-uri avantajeaza fiecare partener - clinica/cabinet.

  Comunicarea noastra cu echipa DentistOnline.ro a fost inca de la inceput profesionista si prietenoasa totodata. Am fost intampinati mereu cu promptitudine in toate demersurile noastre in care am avut nevoie de suport in administrarea informatiilor comunicate.

  Suntem deschisi spre a recomanda platforma DentistOnline.ro in primul rand datorita profesionalismului cu care isi intampina partenerii, dar si importantei cruciale de a comunica eficient intr-o societatea a surplusului in care se impune disciplina, rigoare in filtrarea continutului de calitate, cu adevarat relevant care ii determina pe oameni sa faca alegerile cele mai potrivite lor in situatia in care cauta un medic sau o clinica spre rezolvarea problemelor medicale stomatologie din cele mai complexe.


  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!