Clinicile Q Med

Clinicile Q Med

Clinicile Q Med Vizualizari:  2730

 

Clinicile Q Med iau nastere in anul 2005 odata cu deschiderea primului cabinet stomatologic, actualul Q Med Stoma Care, la initiativa a trei actionari. Dr Adriana Gherghe si Dr Raluca Ion - 2 medici stomatologi activi care asigura managementul medical si care impun calitatea ridicata a serviciilor dentare. Alaturi de acestea, Directorul Operational, Ofelia Bordeianu – inginer de profesie - asigura buna desfasurare a bazei necesare pentru cele 55 de cadre medicale specializate in medicina dentara.

o   2005 – Q Med Stoma Care (10 medici stomatologi, 4 scaune dentare)

o   2006 – Q Med Resita (8 medici stomatologi, 3 scaune dentare)

o   2009 – Q Med Radiologie (7 medici stomatologi, 1 scaun dentar)

o   2010 – Q Med Brancoveanu 2 - clinica de la etaj (9 medici stomatologi, 3 scaune dentare)

o   2014 – Q Med Popesti (6 medici stomatologi, 4 scaune dentare)

o   2016 – Q Med Brancoveanu (11 medici stomatologi, 5 scaune dentare)

2018 – 6 cabinete stomatologice, 44 medici dentisti, 20 unituri dentare, 350 pacienti/lunar/cabinet

Profesionalismul, atentia fata de pacienti, tarifele accesibile, raportul calitate-pret au fost ingrediente de baza ce au dus la marirea echipei medicale si, implicit, la deschiderea de noi unitati stomatologice, ajungand astazi la sase cabinete, un punct cu radiologie dentara si o clinica multi-disciplinara, prima clinica privata din sectorul 4.

Din dorinta de a facilita accesul pacientilor din Bucuresti venim cu urmatoarele servicii premium: medici experimentati in Implantologie, Estetica Dentara moderna, precizie cu ajutorul Microscopului Dentar, Centrul de Parodontologie, servicii medicale Integrate. Ca noutate in lumea stomatologiei din Bucuresti dezvoltam partea de Second Opinion - consultatii on-line, astfel incat pacientii nostri beneficiaza de diagnostic si plan de tratament rapid la un tarif foarte accesibil.

Proiectul principal pentru viitorul apropiat il reprezinta crearea Abonamentelor Dentare (Individual, Family, Corporate). Dorim sa venim in sprijinul pacientilor din Bucuresti cu servicile sub forma de abonament de preventie care sa fie de real folos pentru adulti dar si pentru cei mici.

Misunea Q Med este de a pastra calitatea actului medical coroborata prin umanitatea manifestata fata de pacient prin intelegerea si grija actului medical. Facem toate eforturile pentru a pastra tarife accesibile astfel incat cei care ne trec pragul sa fie tratati corect la cel mai bun pret posibil.

 

 

 

 


 

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Clinica Q Med

Adresa:  Adresa: Str. Iarba Campului nr. 2, Etaj 1 PUNCTE DE REPER: - intersectia Nitu Vasile cu Bd. Ctin. Brancoveanu - vizavi de banca Transilvania -vizavi de farmacia Sensiblu - in dreptul statiilor de masina 141, 116 - aproape de QMED RADIOLOGIE DENTARA

Localitate:  Sector 4

Telefon/fax:

Website:  http://qmed.ro/


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist


Banner


 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!