Coroane dentare zirconiu Eurodent Millenium

Coroane dentare zirconiu Eurodent Millenium

Coroane zirconiu Vizualizari:  501

Coroanele dentare sunt folosite pentru a proteja un dinte deteriorat, oferind o acoperire completă și îmbunătățind aspectul, forma și funcționalitatea dentară.Zirconiu dentar este un material ceramic dur și rezistent, utilizat în stomatologie pentru a fabrica coroane dentare, punți, implanturi dentare și alte tipuri de restaurări dentare. Acesta a devenit din ce în ce mai popular datorită proprietăților sale excelente, care îl fac o alegere ideală pentru înlocuirea dinților deteriorați sau lipsă.Coroanele dentare din Zirconiu pot fi aplicate pe dinți naturali sau pe implanturi dentare.
Cu o îngrijire adecvată și o buna igiena orala, coroanele din zirconiu pot dura peste 15 ani.


Avantaje coroana dentara zirconiu
Estetica impecabila - Aspectul este asemanator cu dintele natural


Biocompatibilitate - Bine tolerata de organism - nu provoaca alergii


Rezistenta inalta - Zirconiu este cel mai puternic și durabil material pentru coroanele dentare


Confort îmbunătățit - Coroanele din zirconiu oferă un confort deosebit, permițându-vă să vă bucurați de mâncare fără nicio restricție


Termoizolant - Zirconiu are conductivitate termică scăzută și nu transferă fluctuațiile extreme de temperatură ajutand protejand astfel împotriva hipersensibilității dentare


Rapid si precis - Coroanele din zirconiu sunt realizate într-o perioadă scurtă de timp, deoarece sunt proiectate și fabricate cu echipamnete CADCAMEtape necesare aplicarii coroanelor de zirconiu
Diagnostic
Dupa efectuarea radiografiei dentare medicul evalueza starea si forma dinților precum si dacă sunt prezente carii sau alte leziuni, apoi va decide tratamentele necesare.


Pregatire
Pregătirea dintelui implică îndepărtarea unei cantități mici de țesut dentar astfel incat coroana să se potrivească perfect.


Amprentare
Se iau amprente exacte ale dintelui pentru a asigura o potrivire perfectă a coroanei si dupa alegerea culorii, vor fi trimise in laborator dentar unde coroana va fi realizată.


Montare
Aplicarea coroanei este ultimul pas in acest proces. Dentistul verifica integrarea precisă și culoarea apoi coroana este cimentată permanent pe dinte.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  dr. Popa Amelia Nicoleta

Adresa:  Strada Baba Novac, nr. 6, bloc T2, sc. D, apt 64

Localitate:  Sector 3

Telefon/fax:

Website:  https://eurodent-stomatologie.ro/


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist


Banner


 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!