OSMDentis 2019

OSMDentis 2019

Imagine OSMDentis 2019

Organizatia Studenteasca de Medicina Dentara Tirgu Mures are onoarea de a anunta, pentru al 6-lea an, Simpozionul stiintific OSMDentis 2019, care va avea loc in perioada 27 Februarie - 2 Martie 2019 la Facultatea de Medicina Dentara, a Universitatii de Medicina ,Farmacie, stiinte si Tehnologie Tirgu Mures.

Evenimentul este o proiectare a modului in care consideram ca ar trebui serbata ziua medicului dentist si implicit stiinta. Asa ca, la inceputul lunii martie, va oferim ocazia de a participa la cursuri si workshop-uri sustinute de personalitati remarcabile ale stomatologiei, sa audiati lectori din toate colturile tarii, din strainatate, sa invatati, sa va perfectionati si sa munciti la propria voastra dezvoltare.

 

Anul acesta, cu ajutorul invitatilor nostri apartinand centrelor universitare mari din Romania, dar si din strainatate, vom incerca sa acoperim toate ramurile si specializarile Medicinei Dentare, incluzand aici si Tehnica Dentara, atat prin conferintele sustinute de lectori, cat si prin workshop-uri hands-on. Programul anului trecut a cuprins conferinte pe diferite teme, intre care regasim

-Inserarea implantelor cu incarcare imediata,

-Tehnici de reabilitare imediata si fixa a edentatiei totale

-Revolutia digitala in stomatologie.Utilizarea instrumentelor HiTech in diagnosticarea si planificarea si realizarea tratamentelor dentare moderne,  Blue Ocean Isolation Confort si siguranta in timpul restaurarilor adezive si  Evaluare 2D vs 3D (CBCT in endodontie).

 

Calitatate, cantitate, inovatie si profesionalism. Cam asta va ofera Simpozionul stiintific OSMDentis 2019.

Pentru informatii suplimentare: www.osmdentis.ro

Twitter Google+ LinkedIn


  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!