Sisteme de albire Beyond Dental USA - ultima tehnologie si facilitati premium

Sisteme de albire Beyond Dental USA - ultima tehnologie si facilitati premium

Imagine Sisteme de albire Beyond Dental USA - ultima tehnologie si facilitati premium 03 februarie 2020, Vizualizari:  80
Alegeti premium pentru cabinetul dvs. stomatologic - lampile de albire Beyond Dental asigura cele mai bune rezultate la albirea dentara profesionala, fiind dispozitive gandite pentru utilizare pe termen lung.

Pachetul complet de beneficii al sistemelor noastre de albire include garantie 3 ani, geluri incluse si workshop cu practica pe pacientul dvs. - totul pentru a beneficia la maxim de calitatile acestor dispozitive premium.

La ora actuala, peste 27000 de cabinete si peste 240000 de medici stomatologi din lume au lucrat cu Beyond Dental. Kiturile de albire profesionala sunt produse in SUA, la fabrica proprie.

Pe www.eurocomgroup.ro - Sectiune Stomatologie, veti gasi ultimele modele ale lampilor de albire dentara Beyond, precum si ofertele noastre actuale.


Autor:  Eurocom - Alex

Adresa:  Str. Frunzisului nr.11, Cluj Napoca

Judet/Localitate:  Cluj/ Cluj-Napoca

Telefon/fax:

Website:  https://www.eurocomgroup.ro

Categoria:  Aparatura stomatologica

80 vizualizari, adaugat la 03 februarie 2020, expira in 03 august 2020


  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!