Plasmolifting si plasmogel...PRP....,,TERAPIA VAMPIR ''

Plasmolifting si plasmogel...PRP....,,TERAPIA VAMPIR ''

Plasmolifting si plasmogel...PRP....,,TERAPIA VAMPIR '' 2016-08-16, Vizualizari:  1570

APRF
A PRF sau Advanced – Platelet Rich Fibrin este o metoda avansata de obtinere a membranelor de vindecare din plasma sangvina bogata in trombocite si folosirea lor in interventile stomatologice precum implantul si extractiile dentare,sinus lift, rezectii apicale,aditie de os si chiar si in parodontologie.


A-PRF reprezinta ultima tehnologie in chirurgia dentara ce reduce pana la 50% timpul de vindecare dupa orice tip de interventie chirurgicala orala!


Prin aceasta metoda se obtine un efect de regenerare si vindecare rapida fara niciun fel de efect secundar fiind o terapie 100% naturala. De asemenea nu exista nic iun risc alergic.


A-PRF este o membrana obtinuta prin centrifugarea sangelui proaspat recoltat de la pacient,care duce la separarea si concentrarea doar a factorilor de crestere si de vindecare din acesta.Ceea ce se obtine este plasma sangvina,concentrata in trombicite care stimuleaza in timp scurt vindecarea osoasa si a tesuturilor moi.

 

IPRF
I PRF (Plateled Rich Plasma) este varianta din care rezulta un concentrat fluid, bogat in trombocite, imbogatit cu leucocite si numeroase alte celule obtinute tot prin centrifugarea sangelui.
I-PRF se foloseste in combinatie cu materialele de reconstructie osoasa si ajuta la formarea vaselor noi de sange ce vor iriga si sustine regenerarea osoasa ghidata.


Ca si la APRF, avantajul acestei tehnici este acela ca se foloseste doar materialul propriu, sangele pacientului,fara sa adauge nici o alta substanta.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Dr.Mares Roxana-Gabriela

Adresa:  Focsani B-dul INDEPENDENTEI nr. 51 Clinica Cimpeneanca Str.Calea Odobesti nr. 207

Localitate:  Focsani

Telefon/fax:

Website:  http://www.roxy-dent.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!