Pasta de dinti cea mai scumpa/cea mai mediatizata este cea mai buna

Pasta de dinti cea mai scumpa/cea mai mediatizata este cea mai buna

Imagine Pasta de dinti cea mai scumpa/cea mai mediatizata este cea mai buna 17 februarie 2017, Vizualizari:  390

Adevarul: ingredientele esentiale ale pastelor de dinti sunt aceleasi, indiferent de marca: substante abrazive, surfactanti (adica detergenti), fluoruri, agenti de legatura, agenti de umectare, arome.


Pasta de dinti perse nu “stie” sa faca nimic fara periuta de dinti miscata corect. Ea aduce un plus de valoare unui periaj corect, dar niciun ingredient din lume nu te salveaza de efectele periajului incorect, insuficient sau inexistent.


Urma de adevar din jurul mitului: “Dar totusi…am vazut la televizor ca exista paste de dinti speciale – pentru gingii, pentru sensibilitate dentara, pentru albit…”


Sa le luam pe rand: pasta de dinti pentru probleme gingivale si cea pentru dinti sensibili au in plus oaresce ingrediente pentru acest gen de probleme.
Partea trista este ca nu “te scapa” nici de problema, nici de mersul la dentist. Ele sunt adjuvante, auxiliare – adica pe langa tratamentul efectuat in cabinet, vei contribui si tu acasa, spalandu-te corect,cu pasta respectiva, la recomandarea medicului.


In ceea ce priveste pasta de dinti “pentru albit”, ea este pur si simplu mai abraziva decat celelalte. Adica va curata mai bine petele de cafea, nicotina, vin etc. Nu vei obtine cu ea dinti mai albi decat ii ai de la natura, in schimb, daca o folosesti in exces sperand imposibilul, poti obtine dinti sensibili emoticon smile


Ce e de retinut: afla de la stomatologul tau CUM sa te speli corect pe dinti. CU CE, iti va spune el singur daca va vedea ca ai DE CE sa te speli cu altceva decat in mod obisnuit .Autor:  Alexandra Manescu

Adresa:   Str.Hategana, Nr.7, Apartament 2, Interfon 2, Sector 4, Bucuresti. Clinica noastra este situata in zona Parcului Carol, intr-o zona linistita, usor accesibila la limita dintre sector 4 si sector 5 si dispune de locuri de parcare private.

Localitate:  Sector 4

Telefon/fax:

Website:  http://www.smiledentalspa.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Va recomandam
 

cazare litoral,cazare la munte Valid CSS!