Denta II 2019 - tehnologie de top

Denta II 2019 - tehnologie de top

Imagine Denta II 2019 - tehnologie de top

Tehnologie dentară de top și companii expozante de renume la DENTA II

ROMEXPO organizează ediția de toamnă a Expoziției internaționale de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară – DENTA II. Manifestarea se desfășoară în perioada 5 – 7 decembrie 2019, în Pavilionul B1 din Centrul Expozițional ROMEXPO.

Succesul în găsirea tratamentului potrivit pentru afecțiunile stomatologice ale pacienților depinde atât de calitatea echipamentelor folosite în clinicile dentare, cât și de nivelul de pregătire al cadrelor medicale.

La DENTA II se găsesc cele mai moderne tehnologii pentru un tratament precis, rapid, fără durere sau disconfort, fiind și evenimentul care dă posibilitatea medicilor dentiști și studenților de a-și actualiza cunoștințele din domeniul stomatologic.

În plus, expoziția ilustrează tendințele și inovațiile în ceea ce privește sănătatea dentară și prezintă oferte speciale pentru produsele destinate cabinetelor sau laboratoarelor pentru medicină dentară .

La DENTA II aveți ocazia unică de a promova produsele companiei dvs. și de a întâlni potențiali clienți sau noi parteneri. De asemenea, puteți participa la conferințe, seminarii și prezentări de interes pentru ramura industriei stomatologice.

În cadrul DENTA II are loc Congresul „Stomatologia 3D”, eveniment care se desfășoară în Sala Madgearu din Pavilionul B3 al Centrului Expozițional. Acesta este organizat de Societatea Română de Stomatologie, în parteneriat cu ROMEXPO, și are ca scop actualizarea cunoștințelor și orientărilor profesionale ale medicilor dentiști.

Congresul este creditat cu 24 de puncte de Educație Medicală Continuă de către Colegiul Medicilor Dentiști din România.

La eveniment sunt invitați lectori de prestigiu din România și din străinătate: Prof. Dr. Meric Karapinar - Kazandag, Profesor de Endodonție și Prodecan în cadrul Facultății de Medicină Dentară de la Universitatea Yeditepe - Istanbul, Dr. David Gestakovski din Zagreb, Prof. Dr. Emilian Huțu Profesor Emerit al Facultății de Medicină Dentară - Protetică Dentară.

Dacă doriți să vă înregistrați ca expozant la DENTA II, vă invităm să accesați formularele de participare de pe www.denta.ro
Împreună putem să contribuim la îmbunățirea serviciilor de medicină și tehnică dentară din România!

PROGRAM DE VIZITARE:

5 - 7 decembrie 2019, între 10:00 – 18:00

Pentru informaţii destinate presei:

Oana Netbai - PR Specialist ROMEXPO

pr@romexpo.ro

Tel:0758/ 837759 sau +40 21 207.70.00/ int. 1221

Twitter Google+ LinkedIn


  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist


Banner


 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!