GASOM Dental Solution, Distribuitor materiale Sector 3 - BUCURESTI

GASOM Dental Solution

Persoana de contact: Amit

Adresa: Bd. Mircea Voda Nr.36, Sector 3, Bucuresti

Judet/Localitate: BUCURESTI/ Sector 3

Telefon/fax:

Website: http://gasom.ro/

310 persoane au fost interesate de acest anunt.

Program de lucru

8.00-20.00


GASOM DENTAL SOLUTION†este o companie tanara infintata in 2015, experianta pe care avem in domaniu de stomatologie si in principal in domaniu implantologie este acumulat in ultimi 10 ani. Oferta noastra deserveste piata de implantologie dentara din Romania , promovand solutii implanto-protetice superioare atat din punct de vedere al inovatiei tehnice cat si din cel al calitatii dispozitivelor oferite.

Procesul de selectie a producatorilor reprezentati presupune criterii determinate de cererea citeste tot
tehnica a pietei de implantologie, de gradul de inovatie a dispozitivelor si a accesoriilor propuse, de gradul ridicat de oportunitati oferite implantologului pentru rezolvarea problemelor implanto-protetice.

Astfel, principalul nostru obiectiv este sa devenim un partener real al specialistilor, atat prin oferirea de solutii de implantologie, protetica, aparatura si biomateriale cat si prin sustinerea acestora cu componente de o precizie ridicata, fabricate prin tehnologii complexe, calitativ superioare, proiectate pe baza unor principii de anticipare a problemelor specifice si de solutionare a acestora fara compromis, la un nivel eficient al costurilor.

Rezultatele favorabile ale clientilor nostri obtinute in urma utilizarii dispozitivelor, accesoriilor si instrumentarului de implantologie promovate, alaturi de satisfactia beneficiarului  final al solutiilor oferite, vin in consolidarea dorintei noastre de a oferi doar solutii inovative, complexe, durabile, versatile, ce raspund absolut tuturor prevederilor medicale de bio-integrare. Asupra tot asta dorim se oferim servici rapid, corect si sigur pentru clienti nostri

Twitter Google+ LinkedIn

Servicii si tarife

!!Download acum lista completa cu servicii si tarife pentru :GASOM Dental Solution

Personal medical

GASOM DENTAL SOLUTION†


Articole publicate
Anunturi, produse adaugate

 

cazare litoral,cazare la munte Valid CSS!