Clinica 32 Brasov, Clinica Stomatologica Brasov

Clinica 32 Brasov

 

Persoana de contact: Razvan Boberis

Adresa: Strada de Mijloc, nr. 1, Brașov

Judet/Localitate: Brasov/ Brasov

Telefon/fax: 0268418969 0728129264 0268418969,0728129264

Website:

292 persoane au fost interesate de acest anunt.


DentistOnline RECOMANDA: Clinica 32 Brasov

Program de lucru

Luni-Vineri / 09:00-20:00


Pentru a avea toate motivele ca tu „Tot să zâmbești”, Clinica UNU, partener Clinica 32, a dezvoltat de-a lungul timpului, cu o echipă de medici dentiști cu o vastă calificare medicală și o ținută deontologică impecabilă, un concept unic prin care sunt furnizate servicii de medicină stomatologică de calitate atât pentru copii, cât și pentru adulții cu diverse probleme stomatologice.

“Fără frică de dentist”

Am făcut o prioritate din a elimina sau a diminua „frica citeste tot
de dentist” (tradusă prin frică de durere) a pacienților noștri, prin oferirea de explicații și informații suplimentare, prin aplicarea celor mai bune opțiuni de anestezie, cât și prin consiliere de specialitate atunci când este necesar.

Clinica Unu este specializată în îngrijirea și tratamentul pacienților de toate vârstele. Aici, ne-am dedicat sănătății dumneavoastră orale și ne-am creat un mediu confortabil și sigur pentru a vă oferi servicii medicale de înaltă calitate.

Situată într-o zonă liniștită și accesibilă, clinica noastră este amenajată cu grijă pentru a vă oferi o experiență plăcută și relaxantă. Într-o atmosferă caldă și primitoare, veți fi întâmpinați de un personal medical bine pregătit și prietenos, gata să vă ofere asistență și îngrijire individualizată.

Indiferent dacă aveți nevoie de o consultație de rutină, de tratament pentru o afecțiune specifică sau pur și simplu căutați o a doua opinie medicală, suntem aici să vă oferim suportul și îndrumarea necesare.

Twitter Google+ LinkedIn

Servicii si tarife

Clinica Unu oferă întreaga gamă de tratamente dentare existente la ora actuală pe plan internațional, cu rezultate sigure, durabile și de o deosebită calitate. Realizăm cele mai bune tratamente datorită experienței unei echipe de medici cu un ridicat nivel de pregătire și expertiză, a dotărilor și tehnologiei de ultimă generație, a materialelor de calitate superioară folosite și, nu în ultimul rând, posibilității individualizării tratamentelor pentru fiecare pacient.

Implantologie
În citeste tot
prezent, secția de implantologie a Clinicii Unu se bazează pe o echipă de experți ce au cunoștințe solide și care sunt în permanență în contact cu informația de ultimă oră.


Estetică
Stomatologia digitală aduce avantaje semnificative: de la reducerea timpului petrecut per manoperă, cu disconfort minim, la tehnologii moderne.


Chirurgie Dentară
Chirurgia Ultrasonica “Piezosurgery “ este cea mai modernă și puțin traumatică tehnică de chirurgie orală ce se bazează pe acțiunea ultrasunetelor cu ajutorul unor anse diamantate speciale.


Paradontologie
Parodontologia este ramura stomatologiei care abordează profilaxia și tratamentul afecțiunilor gingivale, respectiv abordează combaterea bolilor cauzate de bacteriile din gură, care afectează în primul rând gingia și țesuturile de susținere ale dintelui.


Ortodonție
Tratamentele stomatologice adresate adulților implică adesea mai multe specialități ale medicinei dentare.


Tratamente Copii
Pentru că știm că primul contact al copilului cu medicul dentist este foarte important, am dotat clinica cu un cabinet special amenajat pentru copii, unde frica de dentist va dispărea.


Radiologie
La Clinica 32 beneficiați de radiologie retroalveolară și panoramică digitală, fără a mai pierde timp prețios.


Odontoterapie
Tratamentul cariilor și profilaxia sunt doua specializări importante ale căror servicii pot fi accesate de pacienții Clinicii Unu. Respectarea igienei cavităţii orale şi examenele profilactice regulate sunt importante pentru menținerea sănătății.

!!Download acum lista completa cu servicii si tarife pentru :Clinica 32 Brasov

Personal medical

Dr. Mircea Georgescu - Medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială
Dr. Alexandra Georgescu Alexandra Georgescu - Medic specialist pedodont
Dr Oana Camen - Medic specialist chirurgie alveolară
Dr Catalin Fanaru - Medic stomatolog endodonție
Dr. Claudia Grancea - Medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

Dr. Răzvan Boberis - Medic specialist chirurgie dento alveolară, master implantologie
Dr. Bogdan Chiper - Medic stomatolog, parodontologie, implantologie
Dr. citeste tot
Alexandra Moroșanu - Medic stomatologie generală
Dr. Emanuel Kolanovschi - Medic stomatolog
Dr. Dan Ștefan - Medic stomatolog, parodontologie
Mihaela Isăilă - Asistent Medical
Mihaela Ciocan - Asistent Medical
Elena Calancea - Asistent Stomatologie
Andreea Grămadă - Asistent Stomatologie
Raluca Orghidan - Secretariat
Roxana Ganea - Secretariat


Localizare pe harta

Ati folosit serviciile acestui cabinet/clinica ?

 
 
 
 
*** Numarul de telefon este confidential.
 
 
 

 

Valid CSS!