ORTHOART LAB SRL, Laborator tehnica dentara Sector 1- BUCURESTI

ORTHOART LAB SRL

 

Persoana de contact: Bogdan Moraru

Adresa: Bulevardul Aviatorilor nr.29

Judet/Localitate: BUCURESTI/ Sector 1

Telefon/fax: 0799934998

Website:

514 persoane au fost interesate de acest anunt.

Program de lucru

Luni 9:00 - 18:00
Marti 9:00 - 18:00
Miercuri 9:00 - 18:00
Joi 9:00 - 18:00
Vineri 9:00 - 18:00


OrthoArt Lab este un laborator de tehnica dentara specializat in realizarea dispozitivelor ortodontice de top folosind cele mai noi si mai calitative sisteme, utilaje si materiale prezente pe piata la ora actuala, in asa fel incat sa atingem cele mai inalte standarde de calitate.

Cu o experienta dobandita in peste 15 de ani laboratorul OrthoArt Lab ofera o gama completa de dispozitive ortodontice: dispozitive mobile, fixe, functionale, propulsoare mandibulare, distalizatoare, dispozitive de reabilitare citeste tot
ATM, apnee in somn, sisteme computerizate pentru deplasari dentare cu aliniatori invizibili. De asemenea, suntem implicati in organizarea de cursuri de formare teoretica si practica pentru medicii ortodonti.

Principala noastra deviza este calitatea, iar pentru a obtine rezultatele dorite folosim produse de top si tehnologie de ultima generatie. Participarea constanta la diferite cursuri de perfectionare ne ajuta sa ne pastram profesionalismul de care am dat dovada in ultimii 15 ani.

Twitter Google+ LinkedIn

Servicii si tarife

Personal medical


Articole publicate
Anunturi, produse adaugate

Ati folosit serviciile acestui cabinet/clinica ?

 
 
 
 
*** Numarul de telefon este confidential.
 
 
 

 

cazare litoral,cazare la munte Valid CSS!