Novodent Dental Studio, Clinica Stomatologica Cluj-Napoca- Cluj

Novodent Dental Studio

 

Persoana de contact: Lavinia Prodan

Adresa: str.Avram Iancu, nr 20, Cluj Napoca

Judet/Localitate: Cluj/ Cluj-Napoca

Telefon/fax: 0724.686.368

Website:

4.874 persoane au fost interesate de acest anunt.

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00 - 20:00


Novodent Dental Studio este o clinica stomatologica deschisa recent in Cluj-Napoca, in cadrul careia beneficiati de servicii stomatologice complete: tratamente ortodontice si endodontice, chirurgie dento-alveolara, protetica, implantologie, estetica dentara, pedodontie, stomatologie generala.
Localizata in centrul Clujului (Str. Avram Iancu, nr. 20), clinica NOVODENT DENTAL STUDIO este echipata cu aparatura stomatologica de ultima generatie si va sta la dispozitie cu o echipa de medici competenti, citeste tot
cu experienta in ortodontie, endodontie, implantologie si chirurgie, care participa constant la cursuri de perfectionare.

Twitter Google+ LinkedIn

Servicii si tarife

La novodent punem mare accent pe un diagonostic corect si un tratament adecvat pentru fiecare caz in parte. Construim planul de tratament si monitorizam evolutia acestuia previzualizand rezultatul final.

Implantologie
Estetica dentara
Digital Smile Design
Ortodontie
Terapie
Tratamentul bolii parodontale
Pedodontie (tratamente stomatologice pentru copii)

Personal medical

ECHIPA NOVODENT:
Dr. PRODAN LAVINIA - medic stomatolog, specialist ortodontie

Absolventa UMF "Iuliu Hatieganu" din Cluj-Napoca si a unui masterat in Reabilitare Orala si Medicina Orala, dr. Prodan Lavinia este specializata in ortodontie si tratamente ortodontice. In anul 2011 a primit o bursa de studio AFORE acordata de Prof. Dr. Wick Alexander - doctor recunoscut pentru inovatiile sale in domeniul ortodontiei.

Dr. ANCA ADAM - medic stomatolog, specialist in endodontie si estetica dentara

 citeste tot
Absolventa UMF "Iuliu Hatieganu" Cluj, promotia 2011, dr. Anca Adam a participat la cursuri de perfectionare in estetica si endodontie atat in tara cat si in strainatate.

Dr. ANDREI CONDREA - medic rezident chirurgie dento-alveolara

Dr. Andrei Condrea ofera in cadrul clinicii NOVODENT Dental Studio servicii de chirurgie, implantologie, stomatologie generala si protetica dentara.

Dr. ALEXANDRA MURESAN - medic stomatolog

In cadrul clinicii Novodent, dr. Alexandra Muresan ofera servicii de stomatologie generala, pedodontie, endodontie, protetica si estetica dentara.

Dr. DANIEL DUMITRESCU - medic dentist, competenta implantologie

Absolvent al UMF "Iuliu Hatieganu" Cluj, promotia 2007, si-a continuat studiile la Bucuretti unde a obtinut atestatul in Implantologie orala in 2012 sub indrumarea Prof Univ. Dr. Mihai Augustin. Dr. Daniel Dumitrescu ofera servicii de implantologie, protetica dentara, protetica pe implanturi, estetica, endodontie si stomatologie generala. Colaboreaza cu laboratoare si acorda grija deosebita realizarii lucrarilor protetice. Este membru al IODPT (International Organization for Dental Phobia Treatment), avand ca obiectiv sa-i ajute pe pacienti sa depaseasca frica de dentist.

Dr. COSMIN MACEAN - medic stomatolog, specialist in endodontie

Absolvent al Facultatii de Medicina Dentara din cadrul UVVG, promotia 2010. In prezent, realizeaza la Novodent Dental Studio tratamente endodontice, odototerapie, protetica dentara, estetica, stomatologie generala si pedodontie. Participa anual la cursuri de perfectionare pentru a fi la curent cu ultimele tehnici si materiale din domeniul medicinei dentare.


Ati folosit serviciile acestui cabinet/clinica ?

 
 
 
 
*** Numarul de telefon este confidential.
 
 
 

 

cazare litoral,cazare la munte Valid CSS!