Intercad, Clinica Stomatologica Cluj-Napoca- Cluj

Intercad

 

Persoana de contact: Dr.Tudor Pomana

Adresa: Str. Meteor, nr 15-17,
Mezanin

Judet/Localitate: Cluj/ Cluj-Napoca

Telefon/fax: 0742.467.972

Website:

11.892 persoane au fost interesate de acest anunt.

Program de lucru

Luni -Vineri: 9-21


Reteta noastra este simpla: pasiune pentru lucrurile bine facute si multa munca, dublate de responsabilitate si seriozitate, asa pot fi descrise pe scurt serviciile oferite de noi.
Fiecare pacient este important si de aceea este tratat in mod special. Serviciile de cea mai buna calitate , tratamentele la cele mai inalte standarde, respectarea orelor de programare sunt doar cateva din motivele pentru care pacientii sa fie tot timpul cu zambetul pe buze.
Folosim aparatura, materiale si instrumente citeste tot
de ultima generatie, consumabile de unica folosinta si proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde. Clinica este dotata cu o sala speciala de sterilizare, care permite efectuarea manoperelor specifice in conditii de maxima igiena. Toate cabinetele sunt prevazute cu pardoseli speciale care asigura o igiena perfecta.
Clinica este dotata cu aparate de radiologie digitala ce permit un radiodiagnostic complex, evitand orice deplasare in afara clinicii.

Twitter Google+ LinkedIn

Servicii si tarife

Acoperim intreaga gama de servicii medicale stomatologice: manopere de igienizare, reconstituire coronara, tratamente endodontice, tratamente parodontale, protetica, chirurgie orala, reabilitare orala, ortodontie si implantologie. De asemenea, realizam si examinari complementare cum ar fi radiografiile dentare de tip retroalveolar si ortopantomografie.
Laboratorul de tehnica dentara prezent in cadrul clinicii realizeaza cele mai noi tipuri de lucrari protetice.Realizam tratament de albire dentara citeste tot
de tip OFFICE, realizat cu substante profesionale activate cu ajutorul lampii de albire ce permit

Personal medical

dr. Olivia Pomana
dr. Tudor Pomana


Ati folosit serviciile acestui cabinet/clinica ?

 
 
 
 
*** Numarul de telefon este confidential.
 
 
 

 

cazare litoral,cazare la munte Valid CSS!