Omnia Dental, Clinica Stomatologica Sector 1- BUCURESTI

Omnia Dental

 

Persoana de contact: Munteanu Octavian

Adresa: Str. Prof. Grigore Cobalcescu nr. 42

Judet/Localitate: BUCURESTI/ Sector 1

Telefon/fax: 0761575155

Website:

2.770 persoane au fost interesate de acest anunt.

Program de lucru

Luni - Vineri: 10.00 - 19.00
Sambata: 10.00 - 14.00


Clinica Omnia Dental ofera tuturor celor care aleg sa se trateze aici servicii de cea mai inalta calitate si dispune de cei mai buni specialisti in domeniu. Tratam fiecare caz cu atentie maxima si asiguram un tratament eficient si fara durere pacientilor care ne incredinteaza sarcina de a le trata problemele stomatologice pe care ei le au. Cu o echipa de specialisti foarte bine pregatiti si plini de entuziasm, clinica Omnia Dental ofera tututor pacientilor, indiferent de varsta fiecaruia, siguranta citeste tot
si linistea de care acestia au nevoie la fiecare tratament pe care il fac la clinica noastra.

Pozitionarea excelenta a clinicii noastre este un alt avantaj de care clientii beneficiaza, caci aici se poate ajunge rapid, cu numeroase mijloace de transport, din orice zona a Bucurestiului. La clinica Omnia Dental ne concentram in special asupra implantologiei si parodontologiei, unele dintre cele mai importante specializari ale stomatologiei. Problemele dentare netratate la timp, in special cele de origine parodontala, pot avea consecinte grave asupra sanatatii oamenilor, iar ele nu trebuie niciodata ignorate.

Specialistii de la Omnia Dental acorda o atentie speciala preventiei problemelor dentare si ii ajuta pe pacienti sa preintampine neplaceri precum pierderea dintilor, afectiunile parodontale sau alte probleme dentare pe care ei le pot intampina in timp. Dorim sa avem in pacientii nostri prieteni pe termen lung, care sa fie deplin multumiti de rezultatul activitati depuse de noi si sa isi pastreze un zambet incantator intotdeauna.

Amenajarea deosebita a clinicii Omnia Dental, respectand toate standardele din domeniu, cu aparatura ultramoderna, asigurarea unui mediul steril perfect si folosirea unor instrumente foarte performante, sunt doar cateva dintre avantajele pe care le oferim pacientilor nostri. Acordam continuu o grija deosebita mentinerii celor mai inalte standarde din domeniul implantologiei si parodontologiei, iar in acest scop participam mereu la targuri de specialitate, in cadrul carora avem posibilitatea de a cunoaste ultimele evolutii in domeniu.

Specialistii care lucreaza pentru noi sunt membri ai unor organizatii profesionale prestigioase si se perfectioneaza constant prin partipari la congrese nationale si internationale. Nimic nu este lasat la voia intamplarii, iar pacientii care ne aleg vor cunoaste de fiecare data in detaliu toate etapele tratamentului pe care il primesc, eliminand astfel orice teama. O foarte buna comunicare cu ei si calitatea de nivel superior a tratamentului pe care il asiguram sunt ingrediente de succes ale clinicii Omnia Dental, locul celor mai frumoase zambete!

Twitter Google+ LinkedIn

Servicii si tarife

Laserul dentar
T-Scan
Tehnica A-PRF
Implant dentar

Personal medical


Ati folosit serviciile acestui cabinet/clinica ?

 
 
 
 
*** Numarul de telefon este confidential.
 
 
 

 

cazare litoral,cazare la munte Valid CSS!