Dent Art Bucharest, Clinica Stomatologica Sector 1- BUCURESTI

Dent Art Bucharest

 

Persoana de contact: Silviu Moraru

Adresa: Strada Putul de Piatra nr.1, sector 1, Bucuresti.
(intre Piata Victoriei si Piata Romana, se poate
intra pe strada de pe Lascar Catargiu)

Judet/Localitate: BUCURESTI/ Sector 1

Telefon/fax: (+40)744.30.58.52

Website:

5.256 persoane au fost interesate de acest anunt.

Program de lucru

Luni-Joi: 09.00-17.30
Vineri: 09.00-13.00


Echipa noastra de medici va asteapta intr-o clinica moderna, aflata intr-o zona accesibila din Bucuresti, unde puteti sa gasiti o gama completa de tratamente pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra.

Realizarea tratamentelor presupune si munca de echipa. Pentru noi colaborarea din cadrul cabinetului este foarte importanta. Impreuna cautam sa luam cea mai buna decizie in favoarea pacientului si pentru a rezolva in mod profesionist problemele acestuia.

Experienta noastra si faptul ca lucram citeste tot
impreuna de mai multa vreme ne face sa fim o clinica cu o echipa puternica, care are o legatura stransa si se coordoneaza cu precizie. Periodic participam la congrese importante organizate in Europa, pentru a putea sa fim la curent cu noile echipamente aparute, cu noi metode de tratament si pentru a intra in contact cu medici specialisti din alte tari.

In cabinetul nostru se respecta cu strictete normele de asepsie si antisepsie. Cabinetul dispune de o camera speciala pentru sterilizare si de echipamente performante, astfel incat fiecare pacient sa fie tratat fara riscuri.


Prin folosirea substantelor dezinfectante si a aparatelor existente in cabinet eliminam riscul de a contacta afectiuni care se transmit prin sange sau saliva.

Pentru noi curatenia si sterilizarea reprezinta doua aspecte foarte importante si esentiale in desfasurarea activitatii!

Twitter Google+ LinkedIn

Servicii si tarife

Personal medical

Dr. Silviu Moraru
Dr. Adam Stella


Articole publicate
Anunturi, produse adaugate

Ati folosit serviciile acestui cabinet/clinica ?

 
 
 
 
*** Numarul de telefon este confidential.
 
 
 

 

cazare litoral,cazare la munte Valid CSS!