Clinica Stomatologica Clarisse Dental, Clinica Stomatologica Sector 1- BUCURESTI

Clinica Stomatologica Clarisse Dental

 

Persoana de contact: Maria Oancea

Adresa: Strada Docenților 16, București 011404
Clinica se află la o jumătate sănătoasă între Parcul Kiseleff și Parcul Regele Mihai I (fostul Parc Herăstrău). Alte repere din jur sunt Televiziunea Română, Arcul de Triumf, Stația de metrou Aviatorilor, Strada Uruguay sau Spitalul Universitar de Urgență Elias.

Judet/Localitate: BUCURESTI/ Sector 1

Telefon/fax: 0721 022 2080721 022 208

Website:

172 persoane au fost interesate de acest anunt.

Program de lucru

Luni-Vineri 08.00-20.00


Amplasată în inima unui oraș plin de viață, Clinica Medicală Clarisse, este o instituție apreciată care deservește comunitatea de peste două decenii. Fondată de dr. Nicoleta Morariu, un vizionar în domeniul medical, clinica s-a dezvoltat ca un exemplu de asistență medicală excepțională, câștigând încrederea și respectul pacienților săi.

Dr. Nicoleta Morariu a crezut întotdeauna că soluția construirii unei clinici de succes constă în adunarea unei echipe de profesioniști citeste tot
dedicați care îi împărtășeau pasiunea pentru medicină. Așadar, a ales cu meticulozitate un grup de medici și asistente care nu numai că erau calificați, ci aveau și un angajament profund față de bunăstarea pacienților lor.

De-a lungul anilor, Clinica Medicală Clarisse a devenit un centru pentru cei care caută atât expertiză medicală cât și căldură umană. Pacienții au fost întâmpinați cu zâmbete, compasiune și o dorință reală de a ajuta. Medicii și asistentele de la clinică au ascultat cu atenție, făcându-și timp pentru a înțelege preocupările și temerile unice ale fiecărui pacient.

În interiorul clinicii, echipa de profesioniști a prosperat. Conduși de o pasiune colectivă pentru munca lor, ei și-au extins continuu cunoștințele, participând la conferințe, participând la studii de cercetare și rămânând la curent cu cele mai recente progrese medicale. Clinica a devenit un centru de învățare, unde a fost împărtășită expertiza și a fost încurajată dezvoltarea profesională.

Succesul clinicii nu a fost atribuit exclusiv dedicării sale pentru excelența medicală. A fost reprezentarea umanității care a marcat Clinica Medicală Clarisse. Medicii și asistentele au tratat pacienții nu ca si cazuri de rezolvat, ci ca indivizi cu propriile povești, vise și temeri. Au oferit confort, înțelegere și sprijin neclintit, creând un mediu de vindecare.

Astfel, Clinica Medicală Clarisse a rezistat, ca o dovadă a impactului profund pe care îngrijirea plină de compasiune, dăruirea neclintită și un sentiment profund de umanitate l-ar putea avea asupra vieții atât a pacienților cât și a furnizorilor de servicii medicale deopotrivă.

Twitter Google+ LinkedIn

Servicii si tarife

Personal medical

Dr. Nicoleta Morariu
Dr. Ariana Vasilita
Dr. Lavinia Radu
Dr. Mirela Istrati
Dr. Rares Mihalache
Mirela Marin
Mariana SimionArticole publicate
Anunturi, produse adaugate

Ati folosit serviciile acestui cabinet/clinica ?

 
 
 
 
*** Numarul de telefon este confidential.
 
 
 

 

Valid CSS!