Dentist Vladescu Razvan, Cabinet Stomatologic Timisoara- Timis

Dentist Vladescu Razvan

Opinia pacientilor:

 

Persoana de contact: Dentist Razvan Vladescu

Adresa: Martir Ianos Paris, nr. 4

Judet/Localitate: Timis/ Timisoara

Telefon/fax: 07277851770727785177

Website:

4.978 persoane au fost interesate de acest anunt.

Program de lucru

Luni - 14:00-20:00
Marti - 14:00-20:00
Miercuri - 14:00-20:00
Joi - 14:00-20:00
Vineri - 14:00-20:00


Vă prezentăm Cabinetul Stomatologic al doctorului Vladescu Razvan din Timișoara, unde experiența și pasiunea pentru sănătatea dumneavoastră orală se întâlnesc. Suntem dedicați să vă oferim cele mai avansate tratamente dentare într-un mediu care îmbină confortul cu tehnologia de vârf.

La noi, fiecare detaliu contează, iar aceasta începe cu standardele noastre ridicate. Clinica noastră stomatologică este dotată cu cele mai moderne echipamente și tehnici, utilizând materiale citeste tot
de ultimă generație, pentru a vă oferi cele mai bune soluții pentru sănătatea dumneavoastră orală. Indiferent de necesitățile dumneavoastră, vă asigurăm că suntem pregătiți să vă oferim tratamente de calitate superioară.

Un alt aspect esențial pentru noi este sterilizarea corectă și riguroasă a echipamentelor și instrumentelor. Acest lucru reprezintă un angajament ferm pentru a vă asigura că vizita dumneavoastră la medicul dentist este nu numai eficientă, dar și sigură. Suntem dedicați protejării sănătății dumneavoastră în fiecare etapă a tratamentului.

La Vladescu Razvan, nu aplicăm o abordare generală în ceea ce privește tratamentele stomatologice. În schimb, ne concentrăm pe identificarea soluției de tratament care vi se potrivește cel mai bine, luând în considerare nevoile și obiectivele dumneavoastră unice. Astfel, obținem cele mai bune rezultate pe termen lung, iar dumneavoastră vă puteți bucura de un zâmbet sănătos și strălucitor pentru mulți ani înainte.

Venind la Cabinetul Stomatologic Vladescu Razvan, aveți certitudinea că sunteți în mâini profesioniste, preocupate de sănătatea și satisfacția dumneavoastră. Așteptăm cu nerăbdare să vă oferim servicii dentare de încredere și să contribuim la îmbunătățirea sănătății dumneavoastră orale.

Twitter Google+ LinkedIn

Servicii si tarife

La cabinetul nostru stomatologic, suntem specializați într-o gamă variată de servicii pentru a vă îngriji sănătatea orală. Oferim manopere de Profilaxie Dentară, Chirurgie, Protetică, Parodontologie, Endodonție, Implantologie și Ortodonție. Fiecare pacient primește tratamentul personalizat de care are nevoie, pentru a avea un zâmbet sănătos și frumos.

!!Download acum lista completa cu servicii si tarife pentru :Dentist Vladescu Razvan

Personal medical

Dr. Vladescu Razvan
Dr. Visan DanaAti folosit serviciile acestui cabinet/clinica ?

 
 
 
 
*** Numarul de telefon este confidential.
 
 
 

Rating Dentist Vladescu Razvan

★★★★★

Rating de 5.00 stele pe baza a 1 review-uri


5 stele
 
1
 
4 stele
 
0
 
3 stele
 
0
 
2 stele
 
0
 
1 stele
 
0
 
 

 
5/ 5
★★★★★
Placut si accesibil
25 septembrie 2023
 

 

Valid CSS!