Dental Art - Copou, Cabinet Stomatologic Iasi

Dental Art - Copou

 

Persoana de contact: Dr. Ana Ulbert

Adresa: Copou, Bd.Carol I, Nr. 32,Bl. B4, Parter (vis-a-vis de Centrul Gaudeamus)

Judet/Localitate: Iasi/ Iasi

Telefon/fax: 0744 756 365

Website:

15.037 persoane au fost interesate de acest anunt.

Program de lucru

Pt urgente( 0744 756 365)
LUNI-VINERI: 8-20


Dental Art - arta zambetului tau...

Din pasiune pentru zambet si prin bogata experienta a echipei de medici a luat nastere Cabinetul Stomatologic Dental Art.
Dotat cu aparatura de ultima generatie si folosind materiale performante vine in intampinarea pacientilor cu tratamente de cea mai buna calitate la preturi accesibile.
Cabinetul este situat intr-o zona boema a Iasiului, pe bulevardul Copou, vis-a-vis de Centrul Gaudeamus cu acces usor si buna vizibilitate, locuri de parcare dar si acces citeste tot
facil cu mijloacele de transport in comun. Zona este foarte populata, avand Universitatea Al. I. Cuza in apropiere dar si caminele studentesti.
Cabinetul Stomatologic Dental Art este cunoscut pentru serviciile sale de calitate, pentru ambientul placut si relaxant, dar mai ales prin personalul medical al acestuia. Acest lucru este certificat de recenziile pozitive postate in spatiul online de catre pacientii care au beneficiat de serviciile Dental Art.
Echipa medicala vine in intampinarea pacientilor cu solutii din toate domeniile medicinei dentare: implantologie, estetica dentara, chirurgie dento-alveolara, endodontie, protetica, pedodontie, tratand astfel pacienti de orice varsta.
Pentru sanatatea pacientilor dar si a echipei de medici se respecta cu cea mai mare strictete normele de sterilizare. Astfel se investeste foarte mult in substante de dezinfectare si in aparatura de sterilizare de inalta clasa ce monitorizeaza ciclurile de sterilizare, imprimand parametrii acestora.
In vederea realizarii lucrarilor protetice de cea mai mare fidelitate, estetica si functionalitate, Cabinetul Dental Art colaboreaza cu laboratoare de tehnica dentara de prestigiu ce folosesc tehnici computerizate CAD-CAM.

Twitter Google+ LinkedIn

Servicii si tarife

Consultatie gratuita
Plan de tratament gratuit
Control periodic gratuit
Plata in rate fara dobanda

Personal medical

Dr. Ana Ulbert - implantologie, estetica dentara, cariologie, profilaxie, protetica, pedodontie, endodontie
Dr. Silviu Sturzu - estetica dentara, cariologie, profilaxie, protetica, pedodontie, endodontie
Dr. Adina Sturzu - estetica dentara, cariologie, profilaxie, protetica, pedodontie, endodontie


Ati folosit serviciile acestui cabinet/clinica ?

 
 
 
 
*** Numarul de telefon este confidential.
 
 
 

 

cazare litoral,cazare la munte Valid CSS!