REFRESH DENT SRL, Cabinet Stomatologic Cluj-Napoca- Cluj

REFRESH DENT SRL

 

Persoana de contact: Andreea Angela Constantinescu

Adresa: str. Oasului, nr.86-90, corp J, sp. com. nr.9, Cluj-Napoca, cartier Iris (intrare din strada Iris, nr.14), PARTER

Judet/Localitate: Cluj/ Cluj-Napoca

Telefon/fax: 0722.223.629

Website:

186 persoane au fost interesate de acest anunt.

Program de lucru

L-V : 10.00 - 20.00
URGENTE DENTARE 24H, pe baza de programare


La noi veti descoperi un ambient modern, relaxant si fara durere.

Infințarea cabinetului stomatologic Refresh Dent, a însemnat încoronarea tuturor anilor de studii și experiență acumulată, precum și șansa de a face ce știm noi mai bine: să construim zâmbete sănătoase.

Am dorit sa oferim locuitorilor din cartierul Iris, si nu numai, acces la servicii stomatologice, la cel mai inalt nivel.

Cabinetul stomatologic Refresh Dent, Cluj-Napoca dispune de doua cabinete, dotate cu tehnologie citeste tot
de ultimă generație – unituri dentare fabricatie 2018, aparatură specială pentru manopere chirurgicale (inserare implanturi), tratamente endodontice (tratament rotativ de canal), tratamente protetice, tratamente restaurative (obturatii compozit),tratamente de estetica dentara, albire dentara.

Viziunea noastra este sa oferim tratamente stomatologice minim invazive, si medicii nostril sunt specializați în servicii precum estetica dentara, protetica, chirurgie, implantologie, endodonție și protetică fac posibila rezolvarea oricăror cazuri.

Din dorinta de a fabrica zambete, la Refresh Dent, incercam sa fim mai mult decat stomatologi pentru pacientii nostrii si ne adaptam in functie de necesitatile lor.

Pentru ca zambetul este o ca o carte de vizita, ne dorim ca dantura dumneavoastra sa fie impecabila.

Prin consiliere, profesionalism, rabdare si atitudinea prietenoasa urmarim sa realizam un plan de tratament corect adaptat situatiei dumneavoastra clinice.

Avand ca obiectiv principal oferirea de servicii stomatologice la cel mai inalt nivel pentru pacientii nostrii, investim constant in dotarile tehnice ale clinicii si in cunostintele personalului nostru prin participarea la cursuri de specializare.

Twitter Google+ LinkedIn

Servicii si tarife

Cabinetul stomatologic Refresh Dent, Cluj-Napoca dispune de doua cabinete, dotate cu tehnologie de ultimă generație – unituri dentare fabricatie 2018, aparatură specială pentru manopere chirurgicale (inserare implanturi), tratamente endodontice (tratament rotativ de canal), tratamente protetice, tratamente restaurative (obturatii compozit),tratamente de estetica dentara, albire dentara.

Personal medical

Echipa formata din medici dentisti cu experienta, si medici specialisti endodont/ chirug dento-alveolar/protetica/ estetica dentara/ protetica/ ortodont/ stomatologie generala


Ati folosit serviciile acestui cabinet/clinica ?

 
 
 
 
*** Numarul de telefon este confidential.
 
 
 

 

cazare litoral,cazare la munte Valid CSS!