Paris Dental Clinic, Cabinet Stomatologic Cluj-Napoca- Cluj

Paris Dental Clinic

 

Persoana de contact: Corina Marc

Adresa: Str. Paris nr. 23

Judet/Localitate: Cluj/ Cluj-Napoca

Telefon/fax: 0 770 646 706

Website:

2.548 persoane au fost interesate de acest anunt.

Program de lucru

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00


Clinica noastra ofera servicii stomatologice de o inalta calitate, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Echipa noastra va ofera servicii stomatologice complete: stomatologie generala, protetica, estetica dentara, endodontie, ortodontie, chirurgie, implantologie, pedododontie, profilaxie.

Spre deosebire de alte clinici de stomatologie, aici se pune un mare accent pe crearea si mentinerea unor bune relatii cu pacientii. Acestia sunt incurajati sa adreseze intrebari sau sa ceara sfaturi, citeste tot
lucruri care pot fi esentiale in reusita tratamentului. Daca doresti un tratament corect, ale carui efecte benefice se intind pe termen lung, apeleaza cu incredere la noi! Aici durerea se transforma in cel mai frumos zambet.

Twitter Google+ LinkedIn

Servicii si tarife

Stomatologie generala-tratamentul cariei dentare, precum si a leziunilor necarioase, cum ar fi fracturi, distrofii sau leziuni de uzura dentara.

Endodontie - prelungim viata dintilor afectati de patologii pulpare si periapicale, prin tratamente de canal, efectuate de specialisti, la microscop, pentru o precizie si o rata de succes mult marita.

Estetica Dentara- fiecare tratament efectuat la noi in clinica are scopul final de a reda un zambet natural si atragator, care complimenteaza sanatatea citeste tot
orala.

Protetica- Restaurari complexe ale aparatului dentar, prin fatete, coroane, punti, proteze partiale sau totale.

Chirurgie dento-alveolara - extractii dentare mai complicate, reconstructii, remodelari si aditii osoase, elongari coronare sunt uneori necesare pentru ca tratamentul sa fie corect si complet.


Implantologia -implantul dentar se apropie cel mai mult de functionalitatea dintelui natural, reprezentand un tratament de durata si mai confortabil pentru pacient.


Parodontologie -ca noi toti, si dintii au nevoie de sustinere. Acest rol este indeplinit de tesuturile osoase si gingivale din jurul dintelui. Parodontologia trateaza afectiunile acestora.


Ortodontie -bine-cunoscutele aparatele ortodontice sunt aplicate de catre medicul specialist, pentru corectarea pozitiei dintilor si ghidarea dezvoltarii oaselor maxilare.


Pedodontie -cati dintre noi nu se tem de stomatolog inca din copilarie? Pentru actuala generație de copii, ne propunem sa inlocuim teama cu curiozitate si trauma cu zambete.


Profilaxie Dentara - respectarea instructajului pentru igiena orala, consultatiile regulate, precum si tratamentele profilactice constituie mijloacele prin care se evita durerea si neplacerile asociate afectiunilor dentare.

Personal medical

Corina Marc - stomatologie generala
Anastasia Platon - stomatologie generala si protetica dentara
Ana Maria Miron - stomatologie generala si parodontologie
Bianca Tomina - chirurgie dento-alveolara si implantologie
Roxana Cighi - ortodontie si ortopedie dento-maxilo-faciala
Madalina Pintea - endodontie
Melnic Florentina - stomatologie pediatrica (pedodontie)


Ati folosit serviciile acestui cabinet/clinica ?

 
 
 
 
*** Numarul de telefon este confidential.
 
 
 

 

cazare litoral,cazare la munte Valid CSS!