Dent Oral Max, Cabinet Stomatologic Cluj-Napoca- Cluj

Dent Oral Max

 

Persoana de contact: Florin Nedelea

Adresa: Almașului 5

Judet/Localitate: Cluj/ Cluj-Napoca

Telefon/fax: 0740149815

Website:

282 persoane au fost interesate de acest anunt.

Program de lucru

Luni: 10.00 - 20.00
Marți: 10.00 - 20.00
Miercuri: 10.00 - 20.00
Joi: 10.00 - 20.00
Vineri: 10.00 - 20.00
Sâmbătă: 10.00 - 16.00


Cabinetul stomatologic Dent Oral Max se află la întâlnirea dintre aspirația noastră de a împlini dorințele pacienților noștri și necesitatea de a oferi cele mai bune servicii de stomatologie, implantologie și chirurgie orală maxilo-facială.
Știm că majoritatea oamenilor abordează cu teamă tratamentul stomatologic. De aceea avem întotdeauna grijă să oferim tratamente nedureroase și neinvazive. Asigurăm confortul unui tratament excelent, încă de la prima întâlnire.
Specialiștii citeste tot
noștri de înaltă calificare asigură o gamă completă de servicii de stomatologie, chirurgie orală și chirurgie maxilo-facială. Utilizăm cele mai bune materiale și echipamente, colaborăm cu cele mai bune servicii de tehnică dentară, pentru a asigura rezultatele excelente.
Suntem deschiși comunicării, avem răbdare pentru a înțelege exact ce vă doriți și abordăm fiecare pacient cu bucuria că ne-a investit cu încredere. Avem convingerea că vă putem rezolva toate problemele stomatologice. Ne străduim permanent să merităm încrederea pacienților noștri.
Cum fiecare om este unic, venim permanent în întâmpinarea dumneavoastră nu doar pentru a vă atinge așteptările, dar pentru a le depăși în mod constant.
Dent Oral Max s-a născut din dorința de servicii stomatologice performante, din pasiunea și dăruirea membrilor echipei pentru medicină și stomatologie, din obsesia pentru calitatea actului medical și din convingerea că doar ea, calitatea, este singura care rezistă în timp.

Twitter Google+ LinkedIn

Servicii si tarife

Stomatologie
Chirurgie buco-maxilo-facială
Implantologie

Personal medical

Dr. Ovidiu Mureșan
Dr. Raluca Nedelea


Articole publicate
Anunturi, produse adaugate

Ati folosit serviciile acestui cabinet/clinica ?

 
 
 
 
*** Numarul de telefon este confidential.
 
 
 

 

cazare litoral,cazare la munte Valid CSS!