Rana Art Dent, Cabinet Stomatologic Sector 4- BUCURESTI

Rana Art Dent

 

Persoana de contact: Rana Art Dent

Adresa: Str. Lanariei nr. 5, etaj 2

Judet/Localitate: BUCURESTI/ Sector 4

Telefon/fax: 0787 698 416

Website:

995 persoane au fost interesate de acest anunt.

Program de lucru

Luni: 09:00-20:00
Marti: 09:00-20:00
Miercuri: 09:00-20:00
Joi: 09:00-20:00
Vineri: 09:00-20:00
Sambata: 09:00-12:00


Clinica stomatologica Rana Art Dent a fost infiintata in anul 2006. In prezent, Rana Art Dent dispune de 3 cabinete stomatologice dotate cu aparatura noua si performanta. Ca sa ajungi la cabinetul stomatologic din sectorul 4, ai nevoie de 2 minute de la statia de metrou Tineretului sau 10 minute de la statia Timpuri noi.

Echipa de medici are pregatire profesionala continua si foloseste materiale si tehnologie medicala de ultima generatie. Ei iti garanteaza calitatea si profesionalismul pentru citeste tot
orice fel de tratamente stomatologice pentru copii si adulti. Aici, poti sa alegi dintre servicii de albire dinti, fluorizare, chirurgie dentara, stomatologie laser, implanturi dentare sau aparate dentare ori detartraje profesionale.

Rana Art Dent dispune si de un laborator de tehnica dentara propriu, care este dotat cu echipamente de ultima generatie, printre care si cel de frezare de precizie in tehnica CAD/CAM. Aici, tehnicienii nostri au grija ca lucrarile protetice fixe si mobile sa fie precise si impecabile, pentru ca tu sa te bucuri de un zambet perfect si confortabil. Acest tip de frezare face ca lucrarea ta sa fie gata in doua patru zile, in loc de o saptamana. Laboratorul se afla in cladirea cabinetului stomatologic.

Twitter Google+ LinkedIn

Servicii si tarife

Personal medical


Articole publicate
Anunturi, produse adaugate

Ati folosit serviciile acestui cabinet/clinica ?

 
 
 
 
*** Numarul de telefon este confidential.
 
 
 

 

cazare litoral,cazare la munte Valid CSS!