Evimeria Dent, Cabinet Stomatologic Sector 5- BUCURESTI

Evimeria Dent

 

Persoana de contact: Soigan George

Adresa: Str.Barnova nr.1 Bl.M115 Parter Apt.1

Judet/Localitate: BUCURESTI/ Sector 5

Telefon/fax: 0311056884 / 0737046180

Website:

4.953 persoane au fost interesate de acest anunt.

Program de lucru

Luni - Vineri 14:30 - 20:00
Sambata 10:00 - 13:00 (numai cu programare)


Motto: "Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau." (Gabriel José García Marquez)

La cabinetul nostru vei fi intampinat de prieteni, de oameni care te vor trata cu profesionalism, facandu-te sa te simti bine, atat fizic cat si psihic. Aici, legatura dintre medicul dentist si pacient nu este aparenta, ci este ceva real, acel lucru care iti va da satisfactie deplina pentru ca ai ales Evimeria Dent.

Dorim citeste tot
sa invingem preconceptiile legate de Europa de Est si sa aratam ca profesionalismul nu are granite, dezvoltand un cabinet stomatologic la nivel tehnologic maxim, logistic si organizatoric. Atat prin atentia, caldura si profesionalismul medicilor nostri, cat si prin arhitectura, ambientul modern si designul unic al cabinetului, creem pacientilor o stare de relaxare, incredere si si siguranta. Evimeria Dent are ca scop declarat dezvoltarea unui sistem medical de investigare, tratare si monitorizare a pacientilor sai la un nivel premium de calitate.
Lucram numai cu cele mai bune materiale in domeniu (Filltek, Kerr, 3M, Zhermack, Alpha-Bio), cu anestezie locala (fara durere), si va asiguram o sterilizare a instrumentarului cu mult peste cerintele Uniunii Europene (elimina orice bacterie, virus sau prion, inclusiv HIV, VHB, VHC etc).
Unitul dentar se sterilizeaza cu Zeta 3 dupa fiecare pacient. Nu facem niciodata rabat la calitate.

Twitter Google+ LinkedIn

Servicii si tarife

Cabinetul stomatologic Evimeria Dent ofera servicii stomatologice atat la adulti, cat si la copii, de cea mai buna calitate la preturi mai mult decat accesibile, acoperind o arie larga de servicii, de la terapie odontala si endodontica, paradontologie si pedodontie, la estetica dentara, ortodontie si chirurgie estetica.

Personal medical


Articole publicate
Anunturi, produse adaugate

Ati folosit serviciile acestui cabinet/clinica ?

 
 
 
 
*** Numarul de telefon este confidential.
 
 
 

 

cazare litoral,cazare la munte Valid CSS!