Tratament parodontoza si prelungirea duratei de viata a implantului dentar

Tratament parodontoza. Prelungeste durata de viata a implantului dentar.

Daca aveti probleme cu sangerarile gingivale, mobilitate dentara, parodontoza, doriti sa preveniti pierderea dintilor sau sa prelungiti durata de viata a implantului dentar, va facem cunoscut un dispozitiv unic in lume Electronic Stem Generator (ESG) ce trateaza mobilitatea dentara – parodontoza aflata intr-o faza avansata printr-o tehnologie unica de regenerare a celulelor din jurul radacinii dentare folosind campul electromagnetic natural.


 Electronic Stem Generator pentru medici stomatologi

 Electronic Stem Generator pentru pacienti

Fie ca aveti sau nu deja implanturi dentare sau doriti sa preveniti parodontoza si, ulterior, pierderea dintilor, dorim sa va facem cunoscut un nume care va poate salva dantura.
Bogdan Vladila, medic stomatolog, implantolog si inventator a creat un aparat care trateaza parodontoza. Este vorba despre Electronic Stem Generator (ESG), premiat cu medalia de aur la Salonul de Inventica de la Bruxelles si Geneva.

 

Electronic Stem Generator pentru medici stomatologi

Dupa un proiect de cercetare desfasurat pe o perioada de 11 ani, doctor Bogdan Vladila a reusit sa creeze un produs unic in lume, validat international prin brevete medicale acordate in America, Rusia, China, si in multe tari europene. "Acest aparat reuseste sa implineasca visul pacientilor", spune doctor Bogdan Vladila.
Electronic Stem Generator (ESG) este un aparat care poate fi folosit acasa pentru :

 • Mobilitatea dentara – parodontoza aflata intr-o faza avansata: printr-o tehnologie unica de regenerare a celulelor din jurul radacinii dentare folosind campul electromagnetic natural, insa purificat cu mecanisme electronice digitale.
 • trateaza peri-implantita: (distructia osoasa la zona de contact a implantului cu osul) si ajuta la mentinerea implantelor dentare, oricare ar fi marca si vechimea acestora.
 • trateaza sangerarea gingivala si mirosul urat al gurii: (halitoza) cauzat de pungile parodontale.

Clinici stomatologice specializate in tratamentul parodontozei ce folosesc dispozitivele ESG

Va prezentam in continuare o lista cu municipiile care fac parte deja din reteaua de parteneri ESG:

Bucuresti, Sibiu, Braila, Tulcea


doctor Lucia Stancu

doctor Lucia Stancu

Bucuresti

Telefon: 0214-****** / 0723-******

Clinica Stelidental Braila

clinica Stelidental

Braila

Telefon: 0723-******

doctor Cosmin Bata Sibiu

doctor Cosmin Bata, clinica Abba Dent

Sibiu

Telefon: 0269-****** / 0740-******

doctor Luca Petronela Tulcea

doctor Luca Petronela, clinica Unident

Tulcea

Telefon: 0742-302-730

Doriti sa salvati dintii pacientilor dvs ? Alegeti ESG pentru tratamentul parodontozei si prelungirea duratei de viata a implantului dentar!

Pentru cabinetele/clinicile stomatologice, si nu numai, ce sunt interesate in a devenii un membru al retelei de parteneri ESG, puteti face acest lucru completand formularul de mai jos sau telefonic la: 0722.660.766.

Beneficiile Electronic Stem Generator pentru medici

 • Salvarea dintilor naturali: un proces de fidelizare a pacientilor
 • EXCLUSIVITATE: primiti exclusivitate pentru folosirea dispozitivelor Electronic Stem Generator in judetul dvs
 • Tehnologie revolutionara: aveti posibilitatea de a folosi tehnologie high-tech
 • Financiar: avand exclusivitate in judetul dvs numarul de pacienti va creste considerabil, totodata si beneficiile financiare
 • promovare pe platforma DentistOnline.ro: toti cei ce vor incheia contracte de parteneriat prin intermediul platformei stomatologice DentistOnline.ro vor beneficia GRATUIT timp de 1 an de zile de pachetul de promovare PREMIUM

Deveniti primul doctor ce trateaza parodontoza in judetul dvs folosind aparatul Electronic Stem Generator, locuri limitate !

Achizitionati dispozitivul Electronic Stem Generator utilizand platforma DentistOnline.ro si beneficiati GRATUIT de pachetul de promovare PREMIUM ! FARA COSTURI SUPLIMENTARE!. Telefon: 0722.660.766.


Cerere de a deveni partener ESG

 

Electronic Stem Generator pentru pacienti

Beneficiile tratamentului cu Electronic Stem Generator (ESG)

Electronic Stem Generator - ESG

Experienta vasta a domnului doctor Bogdan Vladila in domeniul stomatologiei l-a convins ca mentinerea dintilor naturali este o alegere mai buna in detrimentul implantului dentar.

Lipsa timpului, costurile foarte ridicate si frica de orice interventie stomatologica ii fac pe multi romani sa ocoleasca cabinetul stomatologic. Agravarea starii de sanatate a gurii are ca final pierderea dintilor.

Cu Electronic Stem Generator (ESG), insa, putem fi proprii nostri doctori stomatologi. Utilizat regulat si insotit de o igiena orala corecta, aparatul are puterea de prevenire a oricarei boli, iar implantul nu va mai fi niciodata o optiune.


 • Siguranta garantata: Acest tratament este 100% non-invaziv si nu implica interventie chirurgicala.
 • Pastrarea dintilor propri: Dispozitivul ESG asigura pastrarea dintilor naturali pentru a lunga durata de timp.
 • Fara extrageri: Reduce considerabil riscul extragerilor dentare.
 • Prevenirea parodontozei: Utilizarea Electronic Stem Generator(ESG) previne aparitia afectiunilor parodontozei.
 • Trateaza parodontoza avansata prin regenerarea osului
 • Folosirea dispozitivului acasa: Acest dispositiv este usor de folosit si se poate folosi in confortul casei de fiecare pacient.
 • Portabil: Dispozitivul ESG este usor si portabil, asigurand pacientului libertatea de miscare in timpul activitatilor.
 • Cresterea duratei de viata a implantului dentar: ESG actioneaza asupra propriilor celule regeneratoare ale pacientului care sunt in numar infinit ajutand la densificare osoasa, prin urmare intarirea tesutului osos va imobiliza implantul dentar .
 
 
 

 Contactati o clinica stomatologica pentru tratamentul parodontozei

Tratament parodontoza prin regenerarea osoasa

parodontoza inainte si dupa tratament

Chiar daca in zilele noastre exista numeroase tratamente stomatologice si pacientilor l-i se ofera o educare pentru mentinerea unui bune igiene orale, pierderea osoasa reprezinta o problema foarte des intalnita in randurile pacientilor din cabinetele stomatologice din Romania cat si din intreaga lume.

Parodontoza afecteaza foarte grav osul dentar, os dentar ce reprezinta fundatia fiecarui dinte si a implantului dentar. Pentru evitarea atrofiei osoase medicii stomatologi recurg la implanturi imediat dupa extractie, cu toate acestea de multe ori distructia osului continua fiind mai accentuata in cazul lucrarilor dentare metalice comparativ cu lucrarile din ceramica sau zirconiu.

Impreuna cu metodele de igiena clasice pacientii trebuie sa utilizeze o data la 2-3 ani cure de 50 sedinte cu Electronic Stem Generator pentru a mentine calitatea osului maxilar si a preveni mobilitatea implantului dentar. Fiecare sedinta dureaza 2 ore si se poate face in linistea si calmul locuintei proprii.

Fenomenul pe care se bazeaza Electronic Stem Generator (ESG) este de activarea a celulelor progenitoare (celule stem adulte) existente in numar mare intr-o stare latenta in interiorul osului si al gingiei. Regenerarea tesutului osos incepe din momentul aplicarii unui camp electromagnetic cu valoare strict controlata, folosind acest dispozitiv Electronic Stem Generator.


 
 Contactati o clinica stomatologica pentru tratamentul parodontozei

Ce trebuie sa stim despre parodontoza si implantul dentar ?

Imbolnavirea avansata a gingiilor, parodontoza, afecteaza 8 din 10 romani. Daca pana acum era o boala mai des intalnita in randul persoanelor de 30-40 de ani, doctorii au observat ca varsta celor care sufera de paradontoza a scazut la 20. Cu toate ca aceasta conditie medicala este foarte comuna, multi aleg sa o lase netratata, ceea ce duce la pierdera dintilor. Imbolnavirea gingiilor este graduala, usor de ignorat daca nu suntem atenti.

Prima faza, numita gingivita, incepe cand plaga bacteriana nu este complet indepartata de pe dinti. Cand gingia este rosie, umflata si sangereaza, ne indica o infectie usor de vindecat. Cea mai usoara metoda de tratare este perierea dintilor si folosirea atei dentare zilnic. Totusi, cand este lasata netratata, gingivita poate progresa intr-o stare mai grava numita parodontoza. Toxinele din aceasta plaga bacteriana afecteaza nu doar tesutul gingiei, ci si osul si ligamentele care sustin dintii. Pe masura ce infectia distruge osul si tesuturile,gingia se retrage iar dintii dumneavoastra vor deveni mobili si vor necesita extragere. Insa nici macar paradontoza avansata nu ar trebui sa ajunga in acest stadiu. Odata cu avansarea tehnologiilor medicale, metode de tratare a parodontozei au fost descoperite.

cum arata un implant dentar
 

Daca ati fost diagnosticat cu parodontoza, vestea buna e ca de multe ori poate fi vindecata cu success. Dupa o perioada de cercetare de aproximativ 11 ani, domnul doctor Bogdan Vladila a inventat un produs unic in lume, validat international prin brevete medicale acordate in America, Rusia, China, si in multe tari europene. Electronic Stem Generator (ESG) este un aparat care poate fi folosit acasa pentru a trata mobilitatea dentara – parodontoza aflata intr-o faza avansata printr-o tehnologie unica de regenerare a celulelor stem adulte existente intr-o stare latentã atat in interiorul osului cat si al gingiei folosind campul electromagnetic natural cu valoare controlata. Campul electromagnetic natural stimuleaza celule regeneratoare ale pacientului care sunt in numar infinit ajutand la densificare osoasa, prin urmare intarirea tesutului osos va imobiliza dintele. Sedintele de regenerare celulara se pot face si acasa, iar in urma uni cure cu Electronic Stem Generator (ESG) rezultatele sunt extrem de vizibile in functie si de stadiul avansat sau mai putin avansat al boli parodontale!

Nu trebuie sa va pierdeti dintii din cauza acestei boli ale cavitatii bucale, exista tratamente pentru paradontoza timpurie cat si tratamente pentru parodontoza avansata. Cu Electronic Stem Generator aveti posibilitatea de a trata parodontoza si a pastra dinti naturali o perioada cat mai indelungata.

Cat costa un implant dentar ?

cat costa un implant dentar?

Un implant dentar este format din trei parti: un surub de titan plasat in osul mandibular, in locul unui dinte lipsa, un bont protetic si coroana dentara. Exista multe criterii in functie de care pretul unui implant poate varia. Fiecare caz clinic este unic, iar medicul va trata fiecare pacient in functie de nevoile acestuia. De multe ori, la intrebarea Cat costa un implat dentar?, medicul raspunde referindu-se strict la costul implantului, adica acel surub de titan plasat in locul dintelui lipsa, nu la costul intregului tratament. Asadar, intrebarea corecta ar fi Cat costa un tratament de reabilitare dentara cu implant?

Costul unui implant dentar va include urmatoarele faze de executie:

 • Introducerea implantului dentar - intre 300 si 2000 de euro
 • Bontul protetic - intre 50 si 300 de euro
 • Coroana dentara - intre 100 si 1200 de euro

Cat dureaza un implant dentar ?

cat dureaza un implant dentar?

Orice doctor care isi respecta pacientii si tine la sanatatea lor ii va informa pe acestia ca inaintea realizarii unui implant dentar, toate celelate probleme ale cavitatii bucale trebuie rezolvate. Infectiile, cariile, gingivitele pot inrautati sanatatea pacientului daca sunt existente in momentul implantului dentar. De aceea, pacientul va incepe procesul la cabinetul de radiologie, unde va obtine o radiografie panoramica. Apoi, urmeaza o serie de analize de sange, specifice implantului dentar. Daca nu exista alte probleme dentare, pacientul este supus examenului CT care va indica starea tesutului osos. Dupa aceasta faza, incepe executarea efectiva a implantului dentar.

Insertia implantului dentar este pasul care ii ingrijoreaza pe majoritatea pacientilor, el fiind unul destul de simplu de fapt. Dentistul face o incizie in gingie unde radacina artificiala este introdusa. Dureaza intre trei si sase luni pana cand implantul se ostrointegreaza.

Pasul doi are in vedere bontul protetic care va fi atasat de implant, printr-o mica incizie in gingie. Dureaza intre una si doua saptamani pana cand gingia se vindeca. Odata ce gingia s-a vindecat complet, se va lua o amprenta a dintilor pentru ca noua coroana sa semene cat mai bine cu ceilalti dinti ai pacientului.

Atasarea coroanei de ceramica (cea mai des intalnita), este pasul urmator pe care cei mai multi il asteapta cu nerabdare. Pentru a garanta un succes de lunga durata a implantului dentar, pacientul se va asigura ca realizeaza o igiena orala impecabila zilnica. Deasemenea, isi va vizita doctorul pentru un control cel putin o data la sase luni.

Cat rezista un implant dentar ?

Raspunsul la aceasta intrebare este strict legata de ultima faza a implantului dentar, si anume, igiena cavitatii orale. Insa niciun doctor nu poate garanta longevitatea unui implant. Se estimeaza ca un implant dentar poate avea o viata de calitate de peste 30 de ani, dar in acelasi timp, problemele dentare pot scurta drastic numarul de ani. Si inaintarea in varsta poate afecta osul care sustine implantul, diminuandu-i calitatea si cantitatea. Pentru prelungirea duratei de viata a implantului dentar si pentru prevenirea mobilitati acestuia este indicat, ca o data la 2-3 ani, pacintul sa relizeze un pachet de sedinte cu Electronic Stem Generator. Fiecare sedinta dureaza 2 ore si se poate face in linistea si calmul locuintei proprii.


 
 Contactati o clinica stomatologica pentru tratamentul parodontozei

Diplome si premii Internationale pentru Electronic Stem Generator (ESG)

Diploma Bogdan Vladila Salonul International de Inventii Geneva
Bogdan Vladila Medalie de aur Geneva
Bogdan Vladila Medalie de aur Brussels
Bogdan Vladila USA Patent for Electronic Stem Generator
 

 Deveniti partener al retelei ESG


  Sugestii, propuneri

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!