Remedii naturale pentru afectiunile cavitati bucale

Remedii naturale pentru afectiunile cavitati bucale

Remedii naturale pentru afectiunile cavitati bucale 2009-04-09, Vizualizari:  4628

Extractul de seminte de grapefruit, un puternic igienizant natural

Cariile si bolile gingivale sunt probleme cu o mare raspandire; se apreciaza ca 75% dintre adultii care au varsta peste 35 de ani sufera de vreo forma de patologie periodontala.

Dieta joaca un rol de mare importanta pentru sanatatea dentara; excesul de zaharuri slabeste sistemul imunitar si determina un ambient acid  ce alimenteaza tulpinile bacteriene daunatoare permitandu-le proliferarea.

Prodeco Pharma are la dispozitie o arma infailibila pentru restabilirea echilibrului fiziologic din cavitatea bucala, un puternic igienizant natural: extractul de seminte de grapefruit.

Laboratoare, Universitati si Institute din toata lumea  au demonstrat, cu studii si publicatii, ca extractul din seminte de grapefruit poseda un amplu spectru germicid: antibacterian cuprinzand Gram+ si Gram- , antiviral, antimicotic si antiparazitar. Forta acestui antibiotic natural, consta in eficacitatea selectiva impotriva a sute de bacterii patogene dar neutru in ceea ce priveste bacteriile fiziologice (Journal of Orthomolecular Medicine, nr.3 din 1990)

Aceasta selectivitate unica ofera un beneficiu extraordinar iar asociata absolutei neutralitati toxicologice completeaza aceasta opera de arta a naturii.  Pentru a fi nociv trebuie consumate 32.000 picaturi de extract pur, timp de doua saptamani pentru a risca intoxicarea.

Este interesant, pentru persoanele interesate de igiena orala, faptul ca acest ectract este activ impotriva a 800 tulpini bacteriene diferite printre care si Strptococco mutans principalul vinovat al aparitiilor cariilor dentare.

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  Crior

Adresa:  Str. M. Eminescu, 105-107,ap.1, Intersectia cu str. Icoanei

Localitate:  Sector 2

Telefon/fax:

Website:  http://www.mydentaloffice.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!