Nu mi se mai indreapta mie dintii la varsta asta

Nu mi se mai indreapta mie dintii la varsta asta

Imagine Nu mi se mai indreapta mie dintii la varsta asta 17 februarie 2017, Vizualizari:  396

Adevarul: dintii pot fi indreptati la varsta adulta. Aparatele ortodontice din ziua de azi fac posibila indreptarea dintilor la orice varsta.

Urma de adevar din jurul mitului: In tara noastra, aparatele ortodontice potrivite pentru adulti au aparut abia acum 15-20 de ani. Pana atunci au existat doar placutele pentru copii. Adultii de azi care au purtat (mai mult sau mai putin) acele placute in copilarie au ramas cu impresia ca acestea sunt singurele aparate dentare, care oricum nu fac mare lucru si sunt si groaznic de incomode.

Ce e de retinut: nu doar ca dintii se pot indrepta la orice varsta, dar tratamentul ortodontic te si salveaza de multe complicatii si probleme. Daca ti se pare ca nu musti bine sau ca dintii tai nu sunt asezati cum trebuie, spune-i stomatologului tau sa te programeze la medicul ortodont

 


Autor:  Alexandra Manescu

Adresa:   Str.Hategana, Nr.7, Apartament 2, Interfon 2, Sector 4, Bucuresti. Clinica noastra este situata in zona Parcului Carol, intr-o zona linistita, usor accesibila la limita dintre sector 4 si sector 5 si dispune de locuri de parcare private.

Localitate:  Sector 4

Telefon/fax:

Website:  http://www.smiledentalspa.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 

cazare litoral,cazare la munte Valid CSS!