Aparatul Dentar - Moft sau Necesitate?

Aparatul Dentar - Moft sau Necesitate?

Aparatul Dentar - Moft sau Necesitate? 2017-07-19, Vizualizari:  1121

A trecut de mult vremea cand aparatele dentare erau privite cu foarte mare reticenta, atat de adulti, cat mai ales de catre copii, care le vedeau chiar ca pe un instrument de tortura. Mai mult, pentru ca in ultima vreme numarul persoanelor care au ales sa foloseasca aparatele dentare a crescut, am ajuns la o alta extrema, aceea in care aparatul dentar poate fi vazut ca un moft.

Adevarul este insa ca aparatele dentare sunt o necesitate, la fel ca orice alta interventie stomatologica, atunci cand iti doresti sa te bucuri de un zambet frumos si sanatos. Si cum stim cat de importanta este prima impresie in societate, ne dorim ca pacientii nostri poata zambi increzatori!

Bineinteles, nu recomandam aparatele dentare decat in anumite situatii sau afectiuni, mai exact atunci cand dispozitia dintilor pe arcade deranjeaza estetic pacientii sau, mai rau, atunci cand aceasta dispozitie impiedica o buna functionare a dintilor.

Continuarea articolului, aici: http://www.llldental.ro/aparat-dentar-moft-sau-necesitate

Share on social media:

Twitter Google+ LinkedIn

Autor:  LLL Dental

Adresa:  Calea Mosilor, nr. 296, bl. 46, sc. 3, parter , ap. 72, 73, 74, 77

Localitate:  Sector 2

Telefon/fax:

Website:  http://www.llldental.ro


Articole similare

  Sugestii, propuneri

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!