SC Aorys Dental & Care SRL, Clinica Stomatologica Sibiu

SC Aorys Dental & Care SRL

 

Persoana de contact: EMILIA PRODEA

Adresa: SIBIU, STRADA AVRIG NR. 3, JUDETUL SIBIU

Judet/Localitate: Sibiu/ Sibiu

Telefon/fax: 0755769356

Website:

420 persoane au fost interesate de acest anunt.


DentistOnline RECOMANDA: SC Aorys Dental & Care SRL

Program de lucru

LUNI 13:00 - 21:00
MARTI 13:00 - 21:00
MIERCURI 13:00 - 21:00
JOI 13:00 - 21:00
VINERI 08:00 - 16:00
SAMBATA INCHIS
DUMINICA INCHIS


DE CE NOI…?
Pentru că “un zâmbet frumos și sănătos, care inspiră încredere, va face întotdeauna diferența!”

FILOZOFIA NOASTRĂ
Clinica medicală AORYS Dental & Care se angajează să ofere serivicii de cea mai înaltă calitate privind diagnosticarea și tratarea pacienților de toate vârstele. Dedicarea noastră excelenței, compasiunii și inovării are rădăcina în devotamentul întregii echipe față de arta și știința vindecării, susținând fiecare aspect al misiunii citeste tot
noastre în îngrijirea pe care o acordăm pacienților noștri.

Echipa clinicii AORYS, prin experiență și dăruire, utilizând echipamente de ultimă generație, vă oferă o gamă completă și complexă de servicii medicale în:

Stomatologie generală
Ortodonție
Implantologie
Parodontologie
Chirurgie în domeniul stomatologic
Dermatologie
Estetică
Tratamente asistate LASER

VALORILE NOASTRE FUNDAMENTALE:
EXCELENȚĂ
Urmărim să atingem cel mai înalt nivel de performanță, atât în activitățile clinice, cât și în cele de business. Pentru acest scop suntem dispuși să lucrăm din greu, să ne dezvoltăm și să ne concentrăm asupra calității serviciilor oferite.

ASISTENȚĂ CENTRATĂ PE PACIENT
Ne axăm constant pe furnizarea de servicii excelente pacienților noștri, oferindu-le un mediu cald, primitor și relaxant. Tratăm pacienții cu respect, ca și cum ar fi un membru al propriei familii.

RESPONSABILITATE
Fiecare membru al echipei noastre trebuie să respecte misiunea și valorile noastre fundamentale. Acest lucru implică responsabilitate pentru acțiunile individuale și un adevărat angajament față de pacienți.

INTEGRITATE
Suntem ghidați de onestitate, etică, profesionalism și integritate, ajutându-i și sprijinindu-i, tot timpul, pe cei care au nevoie și ne cer ajutorul.

TEAMWORK
Putem realiza mult mai multe în echipă, decât individual. Una dintre condițiile succesului este munca în echipă și respectul reciproc.

Twitter Google+ LinkedIn

Servicii si tarife

Vom realiza un plan de tratament stomatologic personalizat, oferindu-vă consultații (apreciere status dentar și parodontal), profilaxie stomatologică, tratamente chirurgicale asupra țesuturilor moi si dure, implante dentare, tratamente ortodontice, parodontale, endodontice, protetică dentară și/sau estetică dentară.
La prima vizită evaluăm gravitatea afecțiunii, vă prezentăm complicațiile și riscurile care pot apărea prin netratarea afecțiunii și vă oferim un plan de tratament citeste tot
conform nevoilor dumneavoastră.
Vom alege împreună cu dumneavoastră planul optim de tratament, în funcție de datelele colectate în urma consultației.

Tratament minim invaziv împotriva sforăitului
Terapia Fotona NightLase®️.

Terapia Fotona NightLase®️ este un tratament LASER și urmărește creșterea calității somnului pacientului. NightLase urmărește reducerea și scăderea amplitudii sforăitului prin intermediul unui tratament delicat cu LASER al țesutului mucoasei.
Pacientii nostri consideră că NightLase este o soluție foarte confortabilă fiind extrem de încântați. Night Lase nu necesită niciun dispozitiv care sa fie purtat in timpul somnului si nu implica un tratament chimic. NightLase ofera pacientilor posibilitatea de a-si recastiga noptile de odihna alaturi de persoana iubita.

TRATAMENTE LASER STOMATOLOGIE:
CHIRURGIE LASER
PARODONTOLOGIE LASER
ALBIRE LASER
ODONTOTERAPIE SI SIGILARI LASER
“LASER-ul este un aparat complex și puternic, creat pentru explorarea de noi posibilități în sfera tratamentelor stomatologice, venind ca o metodă complementară în tratamentele convenționale, aducând un plus de siguranță și eleganță în manopere”.

DERMATOLOGIE SI ESTETICA
Dermatologia se preocupă cu afecțiunile pielii, membranelor mucoase și zonelor cutanate (păr și unghii). Dermatologii tratează boli precum acneea, eczema, psoriazisul , negii, infecțiile bacteriene, infecțiile fungice (micozele) sau infecțiile virale. Unele dintre ele, cum ar fi acneea, sunt semne asociate cu dezvoltarea fizică normală, în timp ce altele sunt ereditare, iar o a treia categorie sunt afecțiuni (boli) sistemice autoimune precum lupusul.
Specialiștii noștri fac tot ce este uman posibil pentru a găsi tratamentul optim problemelor Dumneavoastră.

Dermato-venerologia este studiul medical dedicat celui mai mare (și complex) organ: pielea. Acest tegument este precum o „oglindă” a stării de sănătate.

Folosind aparatură de ultimă generație, pacientul beneficiază de o gamă variată de servicii moderne și tratamente de specialitate:
-consultație adresată afecțiunilor cutanate
-consultație (dermato-venerologică) pentru bolile cu transmitere sexuală
-consultație dermato-cosmetică și dermato-estetică
-screening al tumorilor cutanate.
-tratamentul local al acneei vulgare
-peeling facial
-lifting facial
-augmentare buze acid hialuronic
-augmentare pometi acid hialuronic
-toxina botulinica

!!Download acum lista completa cu servicii si tarife pentru :SC Aorys Dental & Care SRL

Personal medical

DR. EMILIA PRODEA
Medic Primar Ortodonție si Ortopedie Dento Facială.
Administrator Clinica AORYS Sibiu


Caracterizată fiind de profe­sio­nalism şi dăruire, simţul respon­sabilităţii m-a deter­minat să urmez diferite cursuri de perfecţionare în vederea asigurării de servicii medi­cale la standarde ridicate.

Dorința de a transmite aceste informații și grija continuă față de pacienți, au constituit premisele dezvoltării unui centru medical performant, optimizat citeste tot
și dotat cu echipamente și tehnologii de ultimă generație care să vină în ajutorul pacienților noștri.

Comunicarea şi deschi­derea faţă de oameni, totodată seriozitatea şi motivarea pen­tru a trata reprezintă bazele unui tratament reuşit urmat de un zâmbet perfect.


Articole publicate
Anunturi, produse adaugate

Ati folosit serviciile acestui cabinet/clinica ?

 
 
 
 
*** Numarul de telefon este confidential.
 
 
 

 

Valid CSS!