Hollywood Smile Center Ploiești, Clinica Stomatologica Ploiesti- Prahova

Hollywood Smile Center Ploiești

 

Persoana de contact: Dr. Hollywood Smile Center

Adresa: Clinica stomatologică Hollywood Smile Center, este situată în Ploiești, pe strada Paris nr. 6, în incinta clădirii Groupama, la etajul 4.

Am amenajat un spațiu de lux, pentru ca pacienții noștri să beneficieze de confort în momentul în care trec pragul clinicii. Aparatura și instrumentarul ce se regăsesc în cabinetul nostru, sunt de cea mai bună calitate și au fost alese după

Judet/Localitate: Prahova/ Ploiesti

Telefon/fax: 0799999499

Website:

32 persoane au fost interesate de acest anunt.

Program de lucru

LUNI - VINERI:10:00 -19:00
SÂMBĂTĂ -DUMINICĂ: închis
Consultații online gratuite: NON-STOP


Clinica stomatologică Hollywood Smile Center, este situată în Ploiești, pe strada Paris nr. 6, în incinta clădirii Groupama, la etajul 4. Am amenajat un spațiu de lux, pentru ca pacienții noștri să beneficieze de confort în momentul în care trec pragul clinicii. Aparatura și instrumentarul ce se regăsesc în cabinetul nostru, sunt de cea mai bună calitate și au fost alese după normele sanitare și europene în vigoare. Dorim să vă oferim o experiență medicală așa cum este și citeste tot
în denumirea noastră: „ca la Hollywood”.
Medicii care fac parte din echipa clinicii au experiență internațională și sunt prezenți în Ploiești, special pentru dumneavoastră. Facem tot posibilul să fim perfecți și reușim de fiecare dată, din spusele tuturor celor care au beneficiat de servicii stomatologice în cadrul “Hollywood Smile Center Ploiești”.

Mii de pacienți fericiți
Am redat până în acest moment, zâmbetul pentru mii de persoane și am creat emoții speciale, în momentele de după fiecare intervenție. Sunt pacienți cărora nu le vine să creadă cât de mult poate schimba viața, un zâmbet deosebit. Cartea de vizită pentru fiecare individ este o dantură perfectă, iar noi ne vom ocupa de acest lucru, cu foarte multă dăruire.
Fie că este vorba despre implanturi dentare, aparate dentare, fațete dentare, aparate dentare, albire profesională a danturii sau de orice alt serviciu stomatologic, veți primi o atenție deosebită. Vă invităm să veniți la clinica noastră cu toată familia, fiindcă noi vă oferim servicii integrale, de la cei mici și până la bunici.

Lucrări dentare unice
Nu vă faceți griji de frica de stomatolog și nu vă preocupați de faptul că dantura dumneavoastră nu arată în acest moment perfect. Folosim tehnici speciale și vă promitem intervenții fără durere și calitate pentru fiecare produs și serviciu în parte. Avem laborator propriu de tehnică dentară și o echipă de tehnicieni profesioniști, dedicați în mod special clinicii noastre. Lucrări dentare ca la Hollywood Smile Center Ploiești, nu veți întâlni la o altă clinică din regiune!

Oferte speciale pentru firmele din Ploiești
Avem în ofertă pachete avantajoase și reduceri pentru firmele din Ploiești care au angajați și doresc să le ofere un bonus motivațional, prin oferirea de pachete de servicii stomatologice premium. Îmbunătățim periodic toate serviciile medicale și vă garantăm că experiența Hollywood Smile Center Ploiești, vă va schimba în bine percepția unui medic stomatolog perfect, pentru toată viața! Suntem 100% convinși că vă veți simți speciali în clinica noastră și cu siguranță veți povesti și altor persoane despre faptul că aici, serviciile oferite sunt la standarde internaționale.

Vă așteptăm cu drag și ne puteți contacta oricând, pentru întrebări referitoare la intervenții stomatologice sau pentru orice altă curiozitate referitoare la ofertele noastre.

Hollywood Smile Center Ploiești
Dinți sănătoși, zâmbete adorabile!

Twitter Google+ LinkedIn

Servicii si tarife

• Fast & Fixed - dinți ficși în 24 de ore
• albire dentară cu lampă ZOOM
• fațete dentare din ceramică Emax
• implanturi dentare fără durere
• aparate dentare INVISALIGN
• igienă orală
• detartraj, airflow, etc.
• extracții dentare

!!Download acum lista completa cu servicii si tarife pentru :Hollywood Smile Center Ploiești

Personal medical


Articole publicate
Anunturi, produse adaugate

Ati folosit serviciile acestui cabinet/clinica ?

 
 
 
 
*** Numarul de telefon este confidential.
 
 
 

 

cazare litoral,cazare la munte Valid CSS!