Medic dentist, caut loc de munca Bucuresti

Medic dentist, caut loc de munca Bucuresti

Imagine Medic dentist, caut loc de munca Bucuresti 09 aprilie 2017, Vizualizari:  277
Medic rezident pe Protetica Dentara anul II, absolvent al UMF Carol Davila Bucuresti, in promotia 2014, dedicat meseriei, bine intentionat si foarte atent la detalii, dornic de afirmare, receptiv la cerintele pacientilor si cu foarte mare dorinta de munca. Doresc angajare la o clinica stomatologica (chiar si dupa o prealabila formare si familiarizare cu metodele, specificul si colectivul clinicii). Imi place sa-mi desfasor profesia cat mai corect si meticulos, sunt comunicativ, disciplinat, accept orice parere si o iau in calcul, imi plac schimbul de opinii si munca in echipa, dar si individuala, in functie de situatie. Sunt serios si ambitios.

Experienta practica 2 ani si trei luni.

As prefera un program care sa se muleze pe programul meu de lucru din rezidentiat. Nu detin o pacientura formata, dar sunt deschis catre invatare permanenta si perfectionare, si rabdator in a-mi dezvolta o pacientura proprie.

P. S. Doresc un angajator sa inteleaga ca sunt la inceput si ca ritmul meu de lucru este unul mai redus, dar fac tot posibilul sa ma dezvolt si sa imi perfectionez automatismele, avand nevoie de sustinere si rabdare din partea angajatorului in acest sens. Multumesc.

Telefon: 0760180259


Pers. contact:  Dr.O

Localitate:  BUCURESTI/ Sector 6

Categoria:  Caut loc de munca

277 vizualizari, adaugat la 09 aprilie 2017, expira in 09 octombrie 2018


  Sugestii, propuneri

Va recomandam
 

cazare litoral,cazare la munte Valid CSS!