CMI Cojocaru Melania, Cabinet Stomatologic Craiova- Dolj

CMI Cojocaru Melania

 

Persoana de contact: Melania Cojocaru

Adresa: Bulevardul Carol nr 138 Bl J3 interfon 2

Judet/Localitate: Dolj/ Craiova

Telefon/fax: 0740054506

Website:

5.187 persoane au fost interesate de acest anunt.

Program de lucru

Luni-vineri:16-19


Prima vizita consta in efectuarea unei consultatii in timpul careia pacientului i se explica diagnosticul si optiunile de tratament, dupa efectuarea unei examinari dento-parodontale complete. Uneori tratamentul poate fi inceput in aceeasi zi in care se face consultatia(mai ales in situatiile care exista dureri). Totusi evaluarea initiala necesita un timp indelungat in care medicul trebuie sa parcurga istoricul medical si dentar. Se fac recomandarile pentru radiografie si/sau analize medicale complementare.

Este citeste tot
foarte important ca pacientul sa previna medicul asupra problemelor sale medicale si a tratamentelor in curs. Pentru ca pacientul sa inteleaga in detaliu problemele sale dentare, este utilizata camera intraorala si oglinda cu factor de magnificatie; cu ajutorul lor, pacientii pot sa vizualizeze afectiunile in stadiile incipiente, inainte de declansarea proceselor de distructie masive si permit accesul vizual in acele zone inguste, dificile, inclusiv pentru curatare. Aceast procedeu repprezinta un mijloc de comunicare directa intre pacient si medic, pot fi stocate usor imaginile din momentul prezentarii si ar trebui sa fie punctul de pornire al oricarui plan de tratament(situatia concreta, evidenta, de la care se porneste).

Examinarea completa a parodontiului(suportul gingivo-osos) are scopul de a determina modificarile instalate si simptomatologia afectiunilor gingivale, pozitia fiecarui dinte, pozitia marginii gingivale, masurarea adancimii santului gingival in dreptul fiecarui dinte, deci, stabilirea nivelului parodontal initial(in momentul prezentarii).
Fiecare pacient este unic. Deci, analiza si stabilirea diagnosticului parcurge stilul de viata, obiceiurile de ingrijire dentara, starea generala de sanatate dentara, dar mai ales cererile si asteptarile pacientului. Va incurajam sa puneti intrebari - deoarece asta arata preocupare, interes in a decide ce optiuni de tratament sunt cele mai bune pentru dumneavoastra.
Pacientul este informat transparent despre drepturile si obligatiile sale si despre valentele garantiilor în cazul manoperelor stomatologice.

Twitter Google+ LinkedIn

Servicii si tarife

preventie (igienizare profesionala, fluorizare, sigilare)
restaurari(obturatii compozit, coroane, lucrari protetice fixe, lucrari protetice mobilizabile, proteze totale)
cosmetica dentara(fatete, albiri)
tratamente gingivite,tratamente parodontopatii ( terapie locala, generala, interventii chirurgicale rezective, interventii de corectie plastica estetica si de regenerare gingivala)
extractii dentare
stomatologie pediatrica

Personal medical

Dr. Cojocaru Melania


Articole publicate
Anunturi, produse adaugate

Ati folosit serviciile acestui cabinet/clinica ?

 
 
 
 
*** Numarul de telefon este confidential.
 
 
 

 

cazare litoral,cazare la munte Valid CSS!