Implantum Dent, Cabinet Stomatologic Brasov

Implantum Dent

 

Persoana de contact: Sergiu Silion

Adresa: Str. Zaharia Stancu, nr. 6G, bloc 17, parter

Judet/Localitate: Brasov/ Brasov

Telefon/fax: 07840972160784097216

Website:

1.273 persoane au fost interesate de acest anunt.

Program de lucru

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00


Implantum Dent este locul în care toate afecțiunile dentare și insecuritățile de ordin estetic vor dispărea. Echipa noastră se va ocupa serios pentru a îndeplini fiecare dorință a ta și de a ajunge la obiectivele setate de la începutul consultației.

La Implantum Dent seriozitatea și profesionalismul sunt principiile care ne ghidează către experiențe de succes. Fiecare pacient este consultat cu atenție, iar mai apoi i se oferă sfaturi și tratamente personalizate.

De la îngrijirea citeste tot
aspectului danturii tale, până la tratarea bolilor gingivale sau inserarea implanturilor de cea mai înaltă calitate, Implantum Dent execută servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate. Aparatura de ultimă generație și mâinile profesioniștilor vor avea grijă ca zâmbetul tău să fie în cea mai bună formă a sa.

Twitter Google+ LinkedIn

Servicii si tarife

Implantologie
Implanturile sunt cea mai sigură și durabilă soluție pentru ca zâmbetul tău să fie complet și strălucitor! În lipsa dinților, masticația sau vorbirea poate reprezenta un real efort. Tocmai de aceea, medicul Sergiu Silion recomandă implanturile dentare, o soluție modernă, avantajoasă și benefică oricui!

Cosmetica Dentară
Un zâmbet puternic este și un zâmbet frumos! De la detartraj până la albirea dinților, cosmetica dentară se ocupă de defectele dinților citeste tot
tăi, pentru ca zâmbetul tău să fie armonios și strălucitor.

Endodonție
Se ocupă cu tratarea părții interioare a dintelui, mai exact a canalelor radiculare. Durerile greu de suportat și disconfortul din procesul masticator sunt primele semne că dinții tăi au nevoie de un consult amănunțit. Soluția cea mai des întâlnită și abordată este extragerea nervului, pentru ca dintele tău să funcționeze perfect normal fără dureri.

Pedodonție
Medicul pedodont poate fi cel mai bun prieten al micuțului tău. De la o vârstă fragedă, copilul tău poate cunoaște importanța igienei orale și cum dinții sunt importanți pentru ca el să crească voinic! Specialiștii în tomatologia pediatrică se vor ocupa de nevoile celui mic de la bun început!

Odontologie
Odontologia vine să trateze partea de suprafață a dintelui afectată de placa bacteriană. Depunerea plăcii bacteriene duce la dezvoltarea bolii infecțioase care poate duce, dacă nu este tratată corespunzător, la pierderea dinților.

Parodontologie
Sângerările gingivale, mobilitatea dinților sau afecțiunile la nivelul gingiei sunt câteva semne că ai putea suferi de parodontoză. Parodontologia este ramură a medicinei dentare care studiază atent oasele maxilare, esențiale în menținerea sănătății dinților.

Radiologie
Aparatura de ultimă generație permite pacienților să cunoască curiozități ale danturii care nu se pot observa cu ochiul liber! Află despre rădăcinile dinților și dacă reprezintă ele un pericol pentru dentiția ta.

Ortodonție
Ortodonția presupune tratarea așezării necorespunzătoare și inconfortabilă a dinților. Aparatul dentar este un real ajutor atunci când dinții tăi nu sunt aliniați corespunzător! Pe lângă aspectul îngrijit, rezultat la purtării aparatului dentar fix sau mobil, îți va fi ușor să vorbești, să mănânci sau chiar să cureți dantura.

Protetica Dentară
Nu te poți lipsi de dinți: importanți pentru activitățile zilnice. În urma pierderii lor, protetica dentară propune proteze dentare speciale pentru dantra ta, adaptate nevoilor și lipsurilor tale.

Personal medical

Dr. Sergiu Silion este medic specialist cu 20 de ani experienta in stomatologie.

Dorința lui a fost dintotdeauna a ajuta oamenii sa-si defineasca un zambet in primul rand sanatos si mai apoi frumos. Tocmai de aceea, a calatorit în foarte multe tari pentru a-si perfecționa tehnica de lucru si de a descoperi toate misterele stomatologiei.

A obținut multe diplome și certificate recunoscute la nivel internațional. Printre ele se numără cele dobândite la întâlniri precum „Theoretical citeste tot
and Practical Aspects of Advanced Implatology and Prostodhontics” (Israel 2013) sau „SKY Fast & Fixed by Bredent Medical” (Germania 2012). Însă, nu s-a oprit numai aici. Implantum Dent a luat naștere din dorința medicului Silion de a transforma imposibilul în realitate. Lipsa dinților este în sfârșit confruntată și rezolvată prin utilizarea celor mai moderne alternative.

Advanced hard and soft tissue reconstruction in Implant Dentistry (2011, Moscova, Rusia)
Urgente in stomatologie (2012, Chișinău, Republica Moldova)
Modern dental implant therapy concepts usign SKY dental implants (2014, Germania)
Conferința internațională "Diagnostic - Chirurgie - Protezare" (2011, Crimeea, Ucraina)


Localizare pe harta

Articole publicate
Anunturi, produse adaugate

Ati folosit serviciile acestui cabinet/clinica ?

 
 
 
 
*** Numarul de telefon este confidential.
 
 
 

 

Valid CSS!