REDUCERI DE PRET LA LA APARATELE ORTODONTICE (DENTARE) FIXE

REDUCERI DE PRET LA LA APARATELE ORTODONTICE (DENTARE) FIXE

Imagine REDUCERI DE PRET LA  LA APARATELE ORTODONTICE (DENTARE) FIXE 07 iulie 2011, Vizualizari:  4615
"Iubeste sa zambesti!" este campania clinicii DentaCare Cluj prin care consultatia ortodontica este gratuita si aparatele fixe au reduceri cuprinse intre 20-25% fata de pretul de lista.
Informatii suplimentare pe www.orto-dentist.ro
Preturi cu reducere:
Pret aparat dentar fix metalic: 1440 RON
Pret aparat dentar fix fizionomic ceramic: 2000 RON
Pret aparat fix fizionomic SAFIR : 3000 RON
In afara de beneficiile de natura estetica, tratamentul ortodontic este menit sa rezolve o serie intreaga de probleme precum dintii prea inclinati, prea apropiati sau care impiedica realizarea unei igiene dentare corecte. Tratamentul ortodontic are ca obiective nu numai sa imbunatateasca zambetul ci si sanatatea dintilor si a gingiilor. Urmand tratament ortodontic ca si adult, poti evita aparitia cariilor dentare, pierderea gingiei si a osului, uzura smaltului dentar (tocirea dintilor) si evitarea problemelor articulare mandibulare. De multe ori, din cauza ca adultii sunt mult mai cooperanti si urmeaza toate indicatiile medicului, rezultatele tratamentului lor sunt mult mai bune decat in cazul copiilor. Urmand toate indicatiile medicului poti reusi nu numai sa ajungi la un rezultat excelent dar si sa scurtezi perioada de tratament ortodontic.


Autor:  DentaCare - Dr.Olivia Pomana

Adresa:  Str. Republicii 88 Cluj-Napoca

Judet/Localitate:  Cluj/ Cluj-Napoca

Telefon/fax:

Website:  http://www.orto-dentist.ro

Categoria:  Promotii, Reduceri, Oferte

4615 vizualizari, adaugat la 07 iulie 2011, expira in 07 iulie 2014


  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist

 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!