Oferta Implant dentar Megagen AnyRidge + coroana metalo-ceramica-4500

Oferta Implant dentar Megagen AnyRidge + coroana metalo-ceramica-4500

Imagine Oferta Implant dentar Megagen AnyRidge + coroana metalo-ceramica-4500 05 decembrie 2023, Vizualizari:  113
Beneficiati de oferta noastra pentru implantul MegaGen Blue Family si coroana la 4500lei.

Informatii despre implantul MegaGen Blue Family – Simbolul purității!

XPEED® este un tratament de suprafață unic, specializat al implanturilor MegaGen – obținut prin aplicarea ionilor de calciu pe o suprafață clasică SLA. Astfel, reziduurile acide provenite din procesul de sablare și demineralizare sunt îndepărtate, iar rezultatul constă într-o suprafață pură, albastră, ce favorizează depunerea osteocitelor într-un timp record.

Biocompatibilitate

Cantitatea amplificată de ioni de calciu eliberați de pe suprafața Xpeed® și depunerea semnificativ crescută de apatită pe suprafața implanturilor induc osteointegrarea rapidă chiar și în cazul densităților osoase scăzute.

Indicele BIC (Bone to Implant Contact) și Scala ISQ (Implant Stability Quotient)

Aplicarea XPEED® pe un implant cu spire adânci, cum este AnyRidge, duce la creșterea indicelui BIC facilitând atât stabilitatea inițială cât și pe cea secundară. Din momentul inserării implantului AnyRidge scala ISQ arată o valoare continuu ascendentă, făcând posibilă încărcarea mult mai rapidă a implantului.

Testarea Torque-ului de Dezinserție

Valoarea torque-ului necesară dezinserției implanturilor cu tratament de suprafață XPEED® este crescută comparativ cu alte tipuri de suprafețe – o altă certitudine a îmbunătățirii stabilității primare și a osteointegrării implanturilor.

Titlul Clean Implant

Fundația CleanImplant inițiază în mod regulat o analiză obiectivă a calității producției implanturilor dentare. În perioada 2017-2018 implantul AnyRidge prin suprafața XPEED® a primit titlul de „Trusted Quality Award” – pentru implantul cu cea mai pură suprafață.

Tel: 0787877799
Email:contact@dentarbre.com
Website: https://www.dentarbre.com

Va asteptam cu drag!


Autor:  DentArbre Dental Clinic

Adresa:  Soseaua Colentina, nr. 16, Bl. A1, Complex Rose Garden, Sector 2, Zona Obor - Colentina - Doamna Ghica, Bucuresti, Romania

Judet/Localitate:  BUCURESTI/ Sector 2

Telefon/fax:

Website:  https://www.dentarbre.com

Categoria:  Promotii, Reduceri, Oferte

113 vizualizari, adaugat la 05 decembrie 2023, expira in 05 iunie 2024


  Sugestii, propuneri

Recomandari dentist


Banner


 
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Citeste despre politica de confidentialitate.

Valid CSS!